Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję administracji Skyblocka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!
Napiszę krótko oraz na temat - poszukuję administracji SkyBlock, zaczynając od współwłaściciela projektu aż do Moderatora.
Serwer rusza na wersji 1.16 - na maszynie dedykowanej, celujemy w liczbę 100 graczy (uprzedzając odrazu liczne pytania, że każdy "ambitny serwer" chce 100 graczy - odpowiadam, że osiągnałem 75% tej liczby nie inwestując wiele w reklamę).

W zespole posiadamy już Web Developera, Copywritera oraz Technika Programistę, w tym wszystkim jestem jeszcze ja, tj. osoba łącząca wszystkie ww. w TEAM.
Zapraszam na serwer Discord, nawet jeśli nie chcesz dołączyć do zespołu, liczę na pomysł, inspiracje oraz przestrogi.

https://discord.gg/BvzaKcV

Pozdrawiam, An00xy.

• Yaboku zmienił(a) tytuł na Poszukuję administracji Skyblocka
Opublikowano

podaj link do discorda

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

Heh, ban na twoim discordzie, nie mogę do ciebie pisać, wyjaśnisz mi chociaż dlaczego?

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

Chociażby dlatego, że nie potrafisz kleić zdań, zwracając się bezpośrednio formalnie do jakiejkolwiek osoby powinno się pisać Twoim, a nie twoim.
Ban na moim discordzie -> Podanie odrzuciłem, wciąż do mnie tłukłeś, a Discord jest tylko do rekrutacji, drugich szans nie przewiduję.
Czemu odrzucone? Już nie zważając na Twój 13-letni wiek, jeśli w podaniu piszesz "jestem Krzysiooo", nie bardzo mnie przekonujesz na starcie.