Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pirotechnik

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy według was pirotechnicy amatorzy to ludzie,którzy myślą prawie 24/7,znają na pamięć BHP i rozważają swoje czyny czy dzieciaki które liczą na ,,łubudu'' ? Czy zajmowaliście się już pirotechniką i byliście zaciekawieni dalszymi dziedzinami tej pięknej(jak dla mnie) i zabójczej(jak dla idiotów) nauki? Oto film w którym pirotechnik amator z doświadczeniem pokazuje co umie :D

http://pl.youtube.com/watch?v=to57CP6xj-4

A moje pytanie,popieracie ludzi którzy to robią,macie w d***e bo przecież jak im łapy pourywa nie wasz problem czy byście zakazali tego?

P.S mało kto zdaje sobie sprawę ale armaty,rakiet,miny,granaty,świece dymne itd wynaleźli lub przyczynili się do wynalezienia pirotechnicy :D

Opublikowano

Ja robię świece dymne. W dużych ilościach ;P Nie zakazał bym im tego robić. Bez nich nie było by wyżej wymienionych przez ciebie rzeczy i innych. Np nie miał byś fajerwerków na sylwestra.

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano

A znasz to?Czym dłuższy lont tym dłuższe palce :D? Dlatego mam 3mm którym łatwo się poparzyć(a jak ładnie lata prawie w twarz dostałem) xD

@Down:

SPryciarze.pl ehhh :>

Weteran
Opublikowano

Widać, że goście się na tym znają. Kiedyś się w to bawiłem.. Zrobiłem granat dymny, i kulki ognia które przez pewien czas nie parzyły.. Teraz już nie mam na to czasu ;p

...