Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Używałem niegdyś maszyny wirtualnej do skillowania i palenia many, wtedy także mogłem robić coś normalnego na komputerze. Maszynę wirtualną stawiam na Windows 7, używam VMWare, ale tak samo Virtualbox miał takie same wyniki, jednak wydaje mi się gorszy od VMW. 

Problem jest taki, że na Windowsie 7/8.1/10 w wersjach Home, Pro (a nawet jakieś Black Edition XD), a ponadto w Linuxach (próbowane Mint, Ubuntu, Manjaro i Solus) wyskakuje błąd o maszynie wirtualnej. 

Żadnego rodzaju rozwiązania mające zapewnić "niewykrywalność" (iż aplikacja odpalana jest na maszynie) nie działają - czy jest to modyfikowanie maszyny z poziomu VMWare czy modyfikowanie systemu operacyjnego z poziomu systemu operacyjnego. 

Jedyna działająca rzecz to MacOS (jakaś High Sierra), jednak ten działa tak, że w sumie wolałbym, żeby nie działał XD 3GB RAMu to mu mało, pozdrawiam fanatyków apple

Czy macie jakieś rozwiązania, aby Tibia działała (najlepiej) na Windowsie?

Freedom is what we do with what is done to us. Jean-Paul Sartre

TheFastest.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...