Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.16.1] [Survival] MineCast.pl

gnomsy

Rekomendowane odpowiedzi

• Yaboku zmienił(a) tytuł na [1.16.1] [Survival] MineCast.pl
Opublikowano

Nie polecam. Administracja to "dzieci". Na czacie spytałem moda o to jakie rozmiary ma cuboid to administracja miala to gdzies.

Co chwile jakieś wulgaryzmy na czacie.

Serwer laguje. Nie tylko mi, koledze też.

Strona serwera nie działa.

Według mnie informacje o pluginach i możliwosciach na serwerze są mało przejrzyste.

-5/10

Szukałem fajnego survivala z dzialkami, aby z kolegą sobie pograć z nudów, a już sama administracja na start mnie zniechęciła.

Nie pozdrawiam.

ie068n.jpg
Opublikowano
Dnia 24.07.2020 o 01:38, ShastaMan napisał:

Nie polecam. Administracja to "dzieci". Na czacie spytałem moda o to jakie rozmiary ma cuboid to administracja miala to gdzies.

Co chwile jakieś wulgaryzmy na czacie.

Serwer laguje. Nie tylko mi, koledze też.

Strona serwera nie działa.

Według mnie informacje o pluginach i możliwosciach na serwerze są mało przejrzyste.

-5/10

Szukałem fajnego survivala z dzialkami, aby z kolegą sobie pograć z nudów, a już sama administracja na start mnie zniechęciła.

Nie pozdrawiam.

Pora zainwestować w internet. Strona serwera działała i działa jak należy. Istnieje coś takiego jak lupa na tym forum i ona powiększa grafikę, ale jak jest się niedorozwiniętym "dorosłym" człowiekiem, to tak bywa niestety. Szukasz guza w dupie. Nie pozdrawiam. Jednego toksycznego gracza mniej ;)

image.png

Opublikowano
Dnia 25.07.2020 o 22:47, gnomsy napisał:

Pora zainwestować w internet. Strona serwera działała i działa jak należy. Istnieje coś takiego jak lupa na tym forum i ona powiększa grafikę, ale jak jest się niedorozwiniętym "dorosłym" człowiekiem, to tak bywa niestety. Szukasz guza w dupie. Nie pozdrawiam. Jednego toksycznego gracza mniej 😉

Super admin. Wyzywaj dalej swoich graczy od NIEDOROZWINIĘTYCH.

ie068n.jpg
Opublikowano
1 godzinę temu, ShastaMan napisał:

Super admin. Wyzywaj dalej swoich graczy od NIEDOROZWINIĘTYCH.

Nie jestem adminem, a ty moim graczem nędzny "postwriterze". :')

image.png

Opublikowano

Serwer do bani, można se go wyłączyć jako gracz tak o, ale z uwagi na głupote admina zachowam to dla  siebie i powywalam.

Niedlugo zaczne nabor do teamu gry "VitaniA". Bądźcie cierpliwi

Opublikowano
12 godzin temu, kubucha44 napisał:

Serwer do bani, można se go wyłączyć jako gracz tak o, ale z uwagi na głupote admina zachowam to dla  siebie i powywalam.

Mózg sobie wywal idioto :D 

image.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...