Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na cuboidy blokiem dźwiękowym 1.16.1

HARRIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

essentials najnowszy 

EssentialsX 2.18.1

papermc 1.16.3

Dnia 14.09.2020 o 14:34, AlexsanderARG napisał:

Spróbuj

dzialki:
    delay: 600
    items:
      - 129 3 name:Kuboid

Zrobilem tak tylko zamiast 129 3 to musialem dac emerald_ore

ale po postawieniu na dzialce nie tworzy on Kuboida czyli dzialki zabezpieczonej

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

Opublikowano

Wiem, też tak miałem ale zastosowałem że Wyki tak dałem komendę i już mi działa. Ale tylko na nowszych wersjach esencjalista możesz dodać komendę

Chcesz to zrobić przez essentials przez nowszego esencjalista mogę ci to wysłać.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
14 godzin temu, RybekPL napisał:

Wiem, też tak miałem ale zastosowałem że Wyki tak dałem komendę i już mi działa. Ale tylko na nowszych wersjach esencjalista możesz dodać komendę

Chcesz to zrobić przez essentials przez nowszego esencjalista mogę ci to wysłać.

ok bede wdzieczny prosze na priv

Znudziły Ci się już zwykłe servery survival albo anarchie SMP czy też servery lifesteal? Jak tak to świetnie trafiłeś!

👋 « Jest to niezwykły SURVIVAL - dlaczego niezwykły? Ponieważ znajduje się na nim kilkanaście pluginów które potrafią urozmaicić rozgrywkę do tego stopnia że na pewno nie będziesz się tu nudził. Na dodatek mamy tu wspaniałą społeczność i administrację która zrobi wszystko abyś czuł się dobrze grając na naszym serwerze.

🔔 « Discord, pogadaj z innymi!  dc.likecraft.pl i widzimy sie na serwerze ip:   LIKECRAFT.PL

standard (1).gif

Opublikowano

Opcja 1

Albo mam lepszy pomysł

1. Pobierz

Link: https://www.spigotmc.org/resources/serversigns.10693/

2. I dodaj komędę do tabliczki 

Dodaje komędę: /svs add <server> /ps get cuboid 1

Dodaje czas co ile można brać: /svs setcooldown 15d

Dodaje aby kwotę pobierało za kliknięcie: /svs priceset 999999.99

Dodaje permissie aby by mógł tylko vip tego uzywać: /svs setpermissions vipcuboid

Permisja do tego serversigns.use.vipcuboid

Opcja 2

Dodaj ten kit do kitów essentialsx😀

Dzialka:
    delay: 86400
    items:
      - /ps get <nazwa cuboida> {USERNAME} 1

A i nie wiem czy dobrze komędę wpisałem bo dawno nie używałem sprawdz najpierw na serwerze jaki format ona ma 😉

UWAGA Działa tylko na nowszych wersjach essentialsx🧨

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
5 godzin temu, RybekPL napisał:

Opcja 1

Albo mam lepszy pomysł

1. Pobierz

Link: https://www.spigotmc.org/resources/serversigns.10693/

2. I dodaj komędę do tabliczki 

Dodaje komędę: /svs add <server> /ps get cuboid 1

Dodaje czas co ile można brać: /svs setcooldown 15d

Dodaje aby kwotę pobierało za kliknięcie: /svs priceset 999999.99

Dodaje permissie aby by mógł tylko vip tego uzywać: /svs setpermissions vipcuboid

Permisja do tego serversigns.use.vipcuboid

Opcja 2

Dodaj ten kit do kitów essentialsx😀

Dzialka:
    delay: 86400
    items:
      - /ps get <nazwa cuboida> {USERNAME} 1

A i nie wiem czy dobrze komędę wpisałem bo dawno nie używałem sprawdz najpierw na serwerze jaki format ona ma 😉

UWAGA Działa tylko na nowszych wersjach essentialsx🧨

Wybralem 2 opcje i po wpisaniu kits dzialka jest informacja ze otrzymalem kits dzialka ale nic nie dostalem do ekwipunku a komenda dobra i dziala w swiecie

i tak mam najnowszego essentialaX

a gdy wpisze zamiast "get" to "give" to dziala ale tylko admin ma taka mozliwosc a gracze juz nie

standard (1).gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 28.08.2020 o 20:32, RybekPL napisał:

musisz dać ten sam blok z tymi samymi napisami jak ten blok działki.

Wbijać na serwer Serwerdlagraczy.aternos.me wersja 1.12.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...