Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animera RPG OTS

wyspa9977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na server animera-online Jest to serwer przygotowywan przez wiele lat z udziałem ponad 30 osób

Gameplay jest rozwinięty lepiej niż na tibi real, a co płatności dont pay2 win 😉

Kilka nowych klas masa przedmiotów które przy złączeniu w set mają ogromną moc 😉 nawet +20 do dystansu czy

Outfity które dadzą ci regeneracje i mnóstwo profitów.

Jesteś zainteresowany ? Zapraszam serdecznie nie jestem administratorem czy tutorem jestem zwykłym graczem.

Masz prawo się wykazać i przyłączyć się do społczeności która nie zakończy się po kilku miesiącach.

Server jest stworzony w celu długoterminowej współpracy społeczeństwa w grze Tibia i nie wyłudzać od graczy tibi pieniędzy jak to robi Tibia global....

Adres witryny https://www.animera.online/register.php

Aby uzyskać profity po wbiciu lvl punkty dodatkowe czy wiecej przy rejetracji wpisz ten kod i gdy tylko uzyskasz wymagany lvl punkty same przyjdą 😉

YD38-UR50-27EB-78ZA-IHSL-98JH

Polecam zapoznać się z wiki servera zobacz co się kryje za tą skromną witryną.

Start 1.08.2020

anime.png

Opublikowano
Cytat

10. W dziale używamy prefiksów w formie: [wersja][typ] Nazwa serwera, na przykład: [7.6][Evo] SerwerOTS.pl lub [Custom][DragonBall] Serwer.pl.

24h na poprawę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...