Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawia mnie czy ktoś wie jak żyją twórcy serwerów którzy stawiali je na potęgę np taki SUREK, wydaje mi się ze taki SASHA czy BUDDA TV na pewno prowadzili serwery MT2

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak żyją twórcy serwerów MT2?
Opublikowano
Dnia 10.07.2020 o 16:19, xemont napisał:

Witam, zastanawia mnie czy ktoś wie jak żyją twórcy serwerów którzy stawiali je na potęgę np taki SUREK, wydaje mi się ze taki SASHA czy BUDDA TV na pewno prowadzili serwery MT2

żyjom dostojnie i szarmancko

xD

Opublikowano

SuReK uprawia hazard, Sensual sex (rucha swoich graczy), a Kamil Piekarz (on nie ma nicku, jego nick to jest jego imie i nazwisko więc..) jara blanty myśląc nad nowym reworkiem Altrica, na którym nikt nie zagra i pisze pozew dla mnie za to, że mnie ojebał na 3 i pół koła, a chciałby na więcej.

Opublikowano
6 minut temu, muchomor321 napisał:

Najlepiej to zrobić serwer i za granicą firmę otworzyć. Wtedy jesteś milionerem i skarbówkę masz w dupie 😄

Tylko jeśli otwierasz firmę zagranicą to lepiej żebyś się też do tego kraju przeprowadził bo w polsce jesli mieszkasz to masz i tak płacić podatek w kraju w którym mieszkasz

Opublikowano (edytowane)

No tak to wiadome ;D  tylko w Polsce jest zjebane prawo i różne zusy/wymysły by tylko jak najwięcej ukraść podatnikowi. Aktualnie myślę nad holandią ci powiem, żeby tak tam pracować np. fizycznie za 12 euro na godzinę + otwierać tam własne działalności. Nie dość że będziesz pracować to do tego z boku będzie kasa lecieć z działalności internetowej ;D Plan epicki ale trzeba wdrożyć go w życie ^^ Ostatnio większość czasu myślę nad tym bo w polsce jak w chlewie obsranym g*wnem.

Co do serwerów to właściciele dużo z nich zarabiają, są to kokosy. Ofc muszą na tych serwerach być gracze ale jeszcze więcej kradnie z tego skarbówka 

Edytowane przez muchomor321

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
2 minuty temu, muchomor321 napisał:

No tak to wiadome ;D  tylko w Polsce jest zjebane prawo i różne zusy/wymysły by tylko jak najwięcej ukraść podatnikowi. Aktualnie myślę nad holandią ci powiem, żeby tak tam pracować np. fizycznie za 12 euro za godzinę + otwierać tam własne działalności. Nie dość że będziesz pracować to do tego z boku będzie kasa lecieć z działalności internetowej ;D

Hong kong polecam

Pit 15 cit 16 vat nie istnieje

Opublikowano (edytowane)

Ci powiem że tak oglądałem wiele osób za granicą i każdy gada to samo ;D że np. ludzie są weseli na ulicy, że nikt nie patrzy co robisz jak jesteś ubrany etc. Nawet dla samego sprawdzenia tych słów warto jest obczaić. Że ogólnie ludzie są wyluzowani, tego brakuje w polsce. Zobacz nawet na niektóre osoby na te forum, zrobią wszystko żeby komuś coś rozwalić. Albo są tak pazerni że ich boli to że youtuberzy z metin2 zarabiają za nagrywanie/reklamę. Chodza, zgłaszają gdzie się tylko da. Po prostu patologia z bólem głowy, to nawet nie śmieszne a wręcz smutne że tak robią. Ich nawet nie ma co wyzywać, po prostu jest mi ich szkoda.

Edytowane przez muchomor321

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Dnia 12.07.2020 o 17:57, muchomor321 napisał:

Ci powiem że tak oglądałem wiele osób za granicą i każdy gada to samo ;D że np. ludzie są weseli na ulicy, że nikt nie patrzy co robisz jak jesteś ubrany etc. Nawet dla samego sprawdzenia tych słów warto jest obczaić. Że ogólnie ludzie są wyluzowani, tego brakuje w polsce. Zobacz nawet na niektóre osoby na te forum, zrobią wszystko żeby komuś coś rozwalić. Albo są tak pazerni że ich boli to że youtuberzy z metin2 zarabiają za nagrywanie/reklamę. Chodza, zgłaszają gdzie się tylko da. Po prostu patologia z bólem głowy, to nawet nie śmieszne a wręcz smutne że tak robią. Ich nawet nie ma co wyzywać, po prostu jest mi ich szkoda.

Potwierdzam, w Polsce idzie sobie taka stara babcia chodnikiem, o mało co jej gały nie wyskoczą w trakcie patrzenia na człowieka z naprzeciwka, za granicą nikt cię nie wytyka palcem, każdy żyje swoim rytmem i nie zwraca uwagi na przechodniów, niestety w Polsce to co innego, choćbyśmy nie chcieli spoglądać na drugą osobę to i tak na nią spojrzymy a potem snujemy w głowie o co jej chodziło, dlaczego się tak gapiła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Żyjemy jak prze chuje, 5k dniówki jebiemy. Dobrze jest.

PS. To nie żart.

@EDIT

Dostałem bana za napisanie prawdy na 7 dni. Co za kurwa spierdolone forum.  Wykresy wam zarobków wrzucić miesięczne?

Edytowane przez ŚlimaG
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 12.07.2020 o 17:57, muchomor321 napisał:

Pracuję od 3 lat w Holandii ,jeżdżę tam jakiś czas i wracam do Polski.Z tego co napisałeś to jest prawda ,nikt nie patrzy na nikogo ,każdy się wita ,w sklepie często kobietki się do mnie uśmiechały to odwzajemniałem też uśmiechem i sobie pomyślałem ,co ja dałbym żeby tak było w Polsce ,tutaj by sobie pomyśleli że człowiek chory psychicznie albo zboczeniec się uśmiecha do obcego człowieka.Dziewczyny dość śmiałe ,ostatnio siedziały grupką i do mnie machały takie 18tki ,na typowego Holendra to ja nie wyglądam ,raczej na Włocha czy Hiszpana więc nie wiedziały że jestem Polusem,inaczej by raczej nie były zainteresowane 😜 

Na zakupy możesz iść nawet w szlafroku ,nikt na to nie patrzy ,oczywiście multi kulti też jest ale to są normalni ludzie ,nie żadni agresywni jak nasze media pisowskie starają się nam przekazać ,jak była cała ta afera z Syrią to nawet jeden mnie przepuścił do kolejki co mnie bardzo zdziwiło bo zaczynałem powoli wierzyć w całe to szaleństwo.

Na zachodzie życie jest zupelnie inne więc jak chcesz to wbijaj bo za kilka lat z naszego kraju nic nie zostanie.Pozdrówki.

• 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej zrobić serwer i otworzyć firmę za granicą. [SIZE=1] [URL=https://techzpod.com/roblox-guides/][COLOR="#2D3037"]roblox tutorials[/COLOR][/URL] [URL=https://get-mobdrovip.com][COLOR="#2D3037"]get-mobdrovip.com[/COLOR][/URL][/SIZE] 

Edytowane przez hadidzop