Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostosuję pluginy na serwer minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym zaoferować wykonanie pluginów na serwer minecraft, jako że chciałbym otworzyć kolejną edycję mojego serwra a środków brak proponuję wykonanie takich zleceń.

informacje dodatkowe:
student informatyki
znajomość javy, C++, OracleSQL, PL/SQL przynajmniej na podstawowym poziomie
jeżeli chodzi o wykonanie to nie cenię sobię dużo, aczkolwiek przkładam się do jakości wykonanej pracy
już zdarzało mi się wykonywać pluginy dla innych osób

Jeżeli chodzi o kontakt zapraszam na discord: Saiyen#4806
Można również wysyłac prywatne wiadomości tutaj, aczkolwiek na discord będzie najszybciej

Przykładowe moje prace na swój serwer:
image.pngimage.png
image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

Prezentowane wyżej pluginy/przedmioty będziesz mógł doświadczyć od "żywej" strony kiedy wystartuje kolejna nasza edycja, no ale wpierw potrzebujemy na nią środków, jest jeszcze wiele rzeczy których nie pokazałem takich jak "topki", cobblex itd., uważam że od strony "przykładowej" to byłaby wystarczająca ilość.

Zapraszam gorąco do kontaktu 🙂

Zatrzegam sobie prawo do przedstawionych obrazków ©

Opublikowano
21 godzin temu, RybekPL napisał:

Witaj, Sprzedawanie w tym dziale jest zakazane!!

Nie jest zakazane. Można oferować płatne usługi bez podania ceny. Co do tematu to tylko takie tryby robisz? 

Opublikowano
7 godzin temu, GemeseQ napisał:

Kupowanie pluginów pod te tryby jest bez sensu, gdyż na nacie mam za darmo, i to wcale nie gorsze 😉 

Na niecie nie znajdziesz wszystkich sam sie z tym borykałem i one nie zawsze działają, oraz nie spełniają wymaganych oczekiwań, czasami też się wysypują i powstają błędy w konsoli. Musisz także wiząć pod uwagę fakt, iż lepiej powdzieć, że masz serwer na którym są autorskie pluginy, niż taki na którym masowo były pobierane pluginy z neta 😅

5 godzin temu, _Piotr_ napisał:

Nie jest zakazane. Można oferować płatne usługi bez podania ceny. Co do tematu to tylko takie tryby robisz? 

Nie tylko, w sensie aktualnie będziemy wydawać kolejną edycję na naszym serwerze, mam na myśli, że tak jakby nową edycję bo na innej wersji będzie się wszystko rozgrywać oprócz tego dochodzi nowy tryb, napisałem tutaj bo zawsze w jakieś wsparcie finansowe by się przydało, a serwer na prawdę ma potencjał brakuje tylko środków na reklamy itd. pomimo, że mamy ponad 600 osób na discord to i tak jak wiadomo taka społeczność jest bardzo martwa  w reakcjach na nasze pingowania, większośc ludzi po prostu mutuje sobie serwery i nie zawsze zwraca uwagę co się na nich dzieje, dlatego też chcielibyśmy zainwestować w jakieś reklamy, tudzież może jakaś osoba jest zainteresowana i planuje otworzyć taki serwer...

Opublikowano

Oferujesz sie jako programista to ZROB portfolio, udostępnij swój jakiś projekt, bo wyczuwam, że komus sie nie chce iść do roboty na sezon to postanawia zarobić coś na ctrl + c i ctrl + v .

Opublikowano
4 minuty temu, TheMajster napisał:

Oferujesz sie jako programista to ZROB portfolio, udostępnij swój jakiś projekt, bo wyczuwam, że komus sie nie chce iść do roboty na sezon to postanawia zarobić coś na ctrl + c i ctrl + v .

Tak rozumiem, ale zawsze może ktoś napisać na priv i po prostu mogę mu zaprezentować niektóre projekty.
W sumie też z jednej strony zrobiłem post z ciekawości czy w ogóle jest zainteresowanie na takie rzeczy.

Opublikowano
5 minut temu, Patryk73 napisał:

Tak rozumiem, ale zawsze może ktoś napisać na priv i po prostu mogę mu zaprezentować niektóre projekty.
W sumie też z jednej strony zrobiłem post z ciekawości czy w ogóle jest zainteresowanie na takie rzeczy.

Tak troche nie zrozumialeś, masz nazwe tematu 
image.png

Oferujesz że napiszesz pluginy pod dany tryb.
image.png

A na np. serwer survival/rpg nie napiszesz? 
Nie potrafisz sklejać zdań, jedno wyklucza drugie. 

Oferujesz sie jako programista = pokazujesz swój projekt, żeby każdy miął wgląd i czy potrafisz cokolwiek a nie tylko kopiuj wklej. 

Opublikowano
1 minutę temu, TheMajster napisał:

Tak troche nie zrozumialeś, masz nazwe tematu 
image.png

Oferujesz że napiszesz pluginy pod dany tryb.
image.png

A na np. serwer survival/rpg nie napiszesz? 
Nie potrafisz sklejać zdań, jedno wyklucza drugie. 

Oferujesz sie jako programista = pokazujesz swój projekt, żeby każdy miął wgląd i czy potrafisz cokolwiek a nie tylko kopiuj wklej. 

To dopiszę portfolio pododaję zdjęć, tylko już po egzaminach😅

Opublikowano

Nie masz pieniędzy na sfinansowanie serwera? wyślij mi wiadomość na discordzie, moge być w stanie pomóc ci z problemem finansowym!

Discord: Patryk*#3014

• 4 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Dostosuję pluginy na serwer minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...