Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo na housingu DERPMC.PL

__Patinaxx_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostałam oszukana na 30k eme na serwerze derpmc.pl. W regulaminie jest jasno napisane, że nie można oszukiwać graczy na serwerze. W logach z rozmowy mam dowody na to, że zostałam oszukana w konkursie jakim było losowanie. Początkową stawką było 20k eme a później 30k eme. Po przegranej ostatnie osoby maiłam odebrać nagrodę a zostałam wyrzucona z działki. Próbowałam się targować i te eme, ale bez skutku, więc dzięki tej rozmowie mam dowody na oszustwo. Zostałam oszukane przez krystek_st. Próbował mi pomóc mój kolega bartula z serwera on pomaga mi z wszystkim w tej sprawie. Mam nadzieje, że krystek_st zostanie ukarany za oszustwa na serwerze.

Opublikowano

Niestety tutaj nie możemy Ci nic na to poradzić. To jest ogólne forum, najlepiej byłoby jakbyś napisała tę wiadomość na forum serwera jeśli takowe posiadają. Tutaj niestety jedynie gracze zostaną poinformowani że jest taka możliwość oszustw na serwerze ale nic z tym nie mogą zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...