Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] [De] New Private Serwer - Ageofmetin

Hardcore.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko jest cacy tylko wkurwiające są te szamaneczki w jinno bijący na wolnym na sh... stoje w miescie, szamanka do mnie nie zdązy podbiec a ja juz dostaje hity po 1-2k + ze skilli

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

zbugowało mi sure 80lv na mapie od 80:( za dużo tych nowych itemów trudno się połapać

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

A wie ktoś może czemu nie mogłem założyć epickich zbroi? Gram na spol i myślałem że to jego wina ale gdy zrobiłem z niej hwang również nie mogłem założyć i musiałem robić nową stal... Dodam że wcześniej zawsze hwang mogłem zakładać normalnie na spol a tu nie da rady chodź świeci się na zielono ;/

Opublikowano

Da ktoś nowe spol, bo te nie działa... Cały czas mam błąd łączenia... Raz działa , raz nie działa.

Opublikowano

@biano

Epickie po stalce są od:

-80

-85

-90 itd :> aż do 110 wtedy jest dostepny zwykly hwang

@dzimen110

musisz pobrac clienta i z niego wkleic launchera do spol

Ja tu gram i mam 95 lvl księżycowe +9 tarcze na 90 +6 butki epickie +6 zbroje od 95 i ogolnie najlepszy serw na jakim gralem

Opublikowano

@cysio

1. Prawdopodobnie ze smoka albo z zombie

2. Właśnie z nich mogą (ale nie muszą) dropic te bronie na 75/80/85/90/99

3. Wina neta mnie wszystko pięknie pyka

4. Respi się w atlantydzie w którejś z komnat, jakiej dokładnie o nie wiem ale raz go widziałem biłem mu po 6k i nawet odrobinka mu hp nie spadła

5. Patrz 1.

6. Absy, absy i jeszcze raz absy, to jest potęga na serwerze, mam eq full pvp i wojowi wyabsowanemu po 1k z duchowego bije...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...