Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijanie skilli na G

Kapishon20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem od nowa grę na globalu... Jak najszybciej wbić aure na G? czy expić nową postać na koncie do 60lvl i robić misje z mrocznym narodem?

Czy by móc wykonać misje z mrocznym narodem muszę wcześniej ukończyć strony pamiętnika? Jak tak to jest jakiś szybki sposób na ich wykonanie? 

Opublikowano

Tak jak użytkownik wyżej napisał, inwestycja PLN jest najszybszym sposobem, a trochę wolniejszym zarabianie z dropienia i kupowanie zwojów egzo po 20/25kk.

Odpowiadając na drugą część pytania, to żeby zrobić misję z Mrocznym Narodem, trzeba wcześniej zrobić wszystkie misje ze stronami pamiętnika.

Opublikowano

Nikt nie powiedział, że jest to nieopłacalne. Jedynie będziesz musiał się zaopatrzyć w czas, który jest potrzebny do dobicia 60 Lv. i przy okazji zrobić wszystkie misje. 

Licząc zrobienie postaci od 1 Lv. i wyexpienie jej przez inne postacie do 60 Lv. + zrobienie wszystkich misji, to wyjdzie w mojej opinii około kilka godzin. 

Expiąc na spotach w v3 przy odpale 280%, dobicie 60 Lv. jest chwilką, po czym zostanie zrobienie pamiętników. Idzie szybko do czasu zrobienia misji z Best. Kapitanem, a później to już z górki. 

Opublikowano

280% jakie itemt w to wliczasz bo mi by wyszło 100% potka na 1h 100% potka na 3h pdk 50% na 1h bialy lew 30% rak niebieski 100% + oczywiscie ks lidera 30% wychodzi 410% 

Właśnie tej misji z best kapitanem to sie obawiam najbardziej bo teraz na głównym koncie to dropneła mi strona po około 15-20 kapitanach

A powiedz mi jeszcze jeśli wiesz czy mogę na jednym koncie nafarmić te strony? Np wypadnie mi strona z best kapitana daje do magazynu i znów dropię czy będzie tak działać? Jeśli tak to super... bo widziałem że czasami na rynku są strony wystawione z żekomo best kapitana

Chociaż zrobić z 6-7 kont to jest 21 rad i 70 egzo a podejrzewam ze bede potrzebowal z 140 ksiag to najwyzej reszte dobije codziennie czytajac i dropiac z metinow bo gram na corundum

Opublikowano

Co do odpału, to opisałem potki i PD, bo to wychodzi najtaniej. W przypadku, gdy chcesz inwestować w raki, a także ks. lidera, to według mnie już lepiej za te yang/won kupić zwoje egzorcyzmu. Z przekładaniem stron się nie spotkałem i raczej wątpię, że to zadziała. 

Z tego co pamiętam, to handel pomiędzy postaciami tymi zwojami jest niemożliwy (mogę się mylić), także każda postać z konta musi być expiona pojedynczo, po czym przekładasz je przez depo.

• Aive zmienił(a) tytuł na Wbijanie skilli na G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...