Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Prawa do grafik, TeamSpeak z Query, domeny oraz hosting

xsvun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niestety albo i stety, przyszłą pora na sprzedanie moich projektów jak i praw do nich, gdyż po prostu się wypaliłem i nie sprawia mi dalsze tworzenie ich tyle frajdy co kiedyś, offki rozdzielę na dwie części lub jedną zobaczę.

Na sprzedaż wlatuje:

- VoiceVPS TeamSpeak 3, wraz z licencją - Ważny do 12.08.2020 (na VVPS przypisana jest zniżka, także najniższa cena jaką można uzyskać na rynku TS3). (Kwota jaka mnie interesuje z względu na zabezpieczenie bazy oraz jej obszerną zawartość oraz zniżkę to może być 60/75 PLN)

- Pełne prawa do grafik oraz loga, wraz z plikami PSD i AE + Paczuszka ikonek w gratisie, które są w kształcie loga (nigdy nie były użyte na serwerze TS3) - Nadają się nie tylko na TeamSpeaka, a nawet na sieć lub portal. - Paczka zawiera wszystko od tabeli kar, po headery do tematów i postów informacyjnych. (Z racji że zapłaciłem dość sporo za wszystkie grafiki oraz są one autorskie, w dodatku pod logo jest pliczek AF, cena do negocjacji, zaczynająca się od 200/300 PLN.

- Dwie domeny, polską oraz zagraniczną (zalecam kupno obydwu, wtedy niższa cena i pewny jest ruch, gdyż połowa korzysta z Polskiej). (Z racji na staż polskiej domeny, możemy ustać na 80/100 PLN, z możliwością negocjacji).

- Boty Query, niezakodowane oraz z pełnymi prawami, z możliwością dla Was do dalszej sprzedaży (Po zakupie przez któregoś z Was, nie mam prawa dalej tego oddawać i sprzedawać, automatycznie po sprzedaży usuwam z dysku). (Możliwość negocjacji i wykupu każdej aplikacji z osobna, za całą paczkę wraz z panelem 200 PLN).

- Prosty panel pod TeamSpeak (Stworzony przez Arrmera). (40 PLN)

- Hosting Hekko - Pakiet Biznes (Jeden z lepszych) oraz w gratisie certyfikat SSL, którego nie używałem, bo nie było takiej potrzeby. (Bez plików, czysty hosting + SSL, będzie 50/80 PLN, z plikami + SSL, będzie 150 PLN)

Kontakt: PW tutaj na Forum / Facebook (kliknij)

Płatności tylko i wyłącznie przelew, ew. PayPal, lecz prowizję pokrywacie Wy, nie ja. (W skrajnych wypadkach BLIK - którego nie preferuję). - Możliwość wystawienia przez Allegro.

Zdjęcia produktów:

Ys6XAT8.png

nx0u2xN.png

hn2u5IB.png BXaJ3Xi.png

0eDrIv6.png zdjUoqE.png

kydgrCC.png

V8ObaDC.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...