Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup iPhone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, rozważam opcję zakupu iPhone'a. Mam w planach zakup jedenastkę max pro, jednak z drugiej strony rozważam opcję na oczekiwanie na dwunastkę.

Oczywiście wzięcie na raty. Mam akurat możliwość zakupu, jednak chciałbym nareszcie na własną rękę przetestować udupione jabłko i zweryfikować sobie informacje na ten temat. 

Przede wszystkim pytanie, czy mam czekać na premierę 12, czy lepiej zakupić iphone 11 pro max? 
Muszę znać odpowiedź, jeśli mam wyłożyć tyle kafli na ten telefon.

Ps. Proszę nie komentować żałosnymi tekstami, oczekuję rzetelnej odpowiedzi. 

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Z tego co mówią plotki iphone 12 ma być w lepszej cenie niż iphone 11, więc myślę że warto poczekać na 12. 

Oczywiście to nie koniecznie musi się sprawdzić, ale tak czy inaczej chyba warto poczekać.

https://www.instalki.pl/aktualnosci/hardware/42557-iphone-12-ceny.html

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Nie warto kupować obecnego modelu w zasadzie na chwilę przed premierą nowego. Lepiej poczekać i wtedy mieć porównanie oraz wybrać świadomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...