Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

passy jeszcze nie doszły

Firee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w temacie chodzi o moje starsze tematy i posty bo nie dostałem jeszcze e-maila z passami... bo e-mail z passami jeszcze nie przyszedł a czekam już około 7 dni czy to może ma znaczenie że ostatni klikałem znowu find password i znowu historia sie powtarza czekam i czekam bardzo chciałbym odzyskać to konto bo było tam 4 sety sztyletów pomógl bym mi ktoś \\////??? moge nawet dać doładowanie do telefonu w każdej sieci

Opublikowano

My nic na to nie poradzimy. Wyślij maila do nexonu. Sprawdź też folder spam.

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano

z miła checią bym wysłał e-maila ale na jaki adres i pomógł byś napisać mi treść bo nie jestem dobry z anglika bo w budzie mam niemca

Opublikowano

reported za spamowanie wciąż o tym samym. Mam nadzieje że tym razem będzie ban. Cya.

@edit

co Ty myślisz że jak spamujesz to Ci ktoś szybciej pomoże? właśnie tym bardziej ludzie zobaczą że jesteś jakimś dzieckiem co nie może poczekać i Ci nie pomogą... I naucz się edytować.

Opublikowano

tak niestety robie spam ale te konto jest dla mnie ważne a narazie nikt mi nie pomógł !!!

@edit mam pytanie do athis-a jak myślisz mam już po koncie ??

@edit a co może jak bym nie spamował to bym miał już te passy ??? ;/

• Dodaj nową pozycję...