Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

delete

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie masz zielonego pojecia co zostalo zrobione 😉

Baza z Demona 😄  hahaha bo kazdy serwer o danych plikach ma inna baze 😄 0 pojecia o czym piszesz.

W IGCN kazdy tez ma ta sama baze glowna i co? 😄 Blokady nie sa w bazie 😉 bo pewnie o to chodzi. 

Opublikowano

Pomysł może i by mógł być fajny, ale nie w rękach tego administratora. Chciałbym podkreślić, że każda z ostatnich edycji woga/demona trwała maksymalnie 2 cs-y (miesiąc?), potem to już sztuczne podtrzymywanie martwego serwera. Polecam przeczytać całą dyskusję, która wywiązała się pod postem publikacji "demon-mu". Potencjał kiedyś był duży, teraz brak pomysłu na serwer, byle donate robił "brrrr". Pozdrawiam 🙂

Opublikowano

O nie odzywają się ci co dostali po kopie za to co mają w Nickach wypisane. Jakie to piękne i śmieszne zachowanie z ich strony hejtować ledwo co postawiony serwer. Widać jakie to mamy społeczeństwo które potrafi jedynie skamleć, bo coś im się odebrało z powodu głupich pobudek szkodzących innym. Teraz się mszczą pisać post pod postem gównoburze która zaraz się zacznie po napisaniu mojego posta...

Opublikowano
13 minut temu, DawcaDonejta napisał:

Pomysł może i by mógł być fajny, ale nie w rękach tego administratora. Chciałbym podkreślić, że każda z ostatnich edycji woga/demona trwała maksymalnie 2 cs-y (miesiąc?), potem to już sztuczne podtrzymywanie martwego serwera. Polecam przeczytać całą dyskusję, która wywiązała się pod postem publikacji "demon-mu". Potencjał kiedyś był duży, teraz brak pomysłu na serwer, byle donate robił "brrrr". Pozdrawiam 🙂

Dzisiaj odbyl sie 7 CS na Demonie. Masz racje serwer siadl sporo po tych banach, ale liczylem sie z tym, bylo to nieuniknione.
To nie publikacja o Demona, wiec nie bede tutaj o nim spamowal.

Opublikowano

Mylisz się, jesteś osobą przypominającą chorągiewkę - ustawiasz się tak, jak wiatr zawieje. Chyba, że to nie Ty wystawiałeś na jednej edycji po 30 sklepów, gdzie ich nazwy mocno ubliżały Gloremu i innym graczom? Niesamowita hipokryzja.

Opublikowano

Glory fajna publikacja tylko zapomniałeś dopisać że kilku Twoich ziomków wystartuje z gratisowymi Kredytami i po wbiciu 2-3 rr (oczywiście na VIPie) będą latać w full setach. Potem tylko CS ogarniać i sztuczne powiększanie tego co mają pomiędzy nogami załatwione. Reszta (zwykli gracze) będą próbowali nadgonić ale nie dadzą rady, no lify na 5 kontach pozajmują wszystkie spoty na non pvp (bo tam nie można pk) żeby ustawić handel na serwerze przez kolejną edycje.

Tak jak pisałem w temacie DemonMU- grałem przez około miesiąc, nawet mogę powiedzieć że ,,bardzo intensywnie,,- niestety na żadnej kolejnej edycji czy to demona czy WOGa nie zagram bo szkoda czasu. Innym też szczerze odradzam, co nie zmienia faktu że mogą spróbować żeby wyrobić sobie własną opinie 🙂

Opublikowano

Kto juz mial stycznosc z tym serwerem i nie ma 5 iq jak Pardas zdarzy zauwazyc ze to szambo a nie serwer.

Stanowczo nie polecam,chyba ze ktos nie szanuje swojego czasu :)

Opublikowano
2 godziny temu, Fryt12 napisał:

Glory fajna publikacja tylko zapomniałeś dopisać że kilku Twoich ziomków wystartuje z gratisowymi Kredytami i po wbiciu 2-3 rr (oczywiście na VIPie) będą latać w full setach. Potem tylko CS ogarniać i sztuczne powiększanie tego co mają pomiędzy nogami załatwione. Reszta (zwykli gracze) będą próbowali nadgonić ale nie dadzą rady, no lify na 5 kontach pozajmują wszystkie spoty na non pvp (bo tam nie można pk) żeby ustawić handel na serwerze przez kolejną edycje.

Tak jak pisałem w temacie DemonMU- grałem przez około miesiąc, nawet mogę powiedzieć że ,,bardzo intensywnie,,- niestety na żadnej kolejnej edycji czy to demona czy WOGa nie zagram bo szkoda czasu. Innym też szczerze odradzam, co nie zmienia faktu że mogą spróbować żeby wyrobić sobie własną opinie 🙂

Pewnie nie zagrasz bo masz bana, ale widac ciagle boli ze tutaj wchodzisz 😉

2 godziny temu, OneManArmy69 napisał:

Kto juz mial stycznosc z tym serwerem i nie ma 5 iq jak Pardas zdarzy zauwazyc ze to szambo a nie serwer.

Stanowczo nie polecam,chyba ze ktos nie szanuje swojego czasu 🙂

A co ma swoj czas do gry? jak ktos nie potrafgi tego rozgraniczyc to ma chyba problem. Brak argumentow, ale idz grac na inne szambo 😄 dla was wszytkie polskie serwery to szambo, mimo ze na zagranicznych czasy edycji sa praktycznie identyczne. 

Opublikowano
28 minut temu, glorasek napisał:

Pewnie nie zagrasz bo masz bana, ale widac ciagle boli ze tutaj wchodzisz 😉

A co ma swoj czas do gry? jak ktos nie potrafgi tego rozgraniczyc to ma chyba problem. Brak argumentow, ale idz grac na inne szambo 😄 dla was wszytkie polskie serwery to szambo, mimo ze na zagranicznych czasy edycji sa praktycznie identyczne. 

Glory nie mam Bana 🙂 udowodnić?

Opublikowano

Glory ty już się tak nie podniecaj tymi banami. Dziurawe serwery to i bany poleciały, co nie oznacza, że ten "nowy projekt" będzie idealny. Gro ludzi którzy cyklicznie u Ciebie grają wiedzą o co chodzi. Życzę dużej populacji Wietnamczyków, którzy jak szybko wpadną tak wypadną - jak zawsze. 

Opublikowano
7 godzin temu, *BlackHawk* napisał:

Strasznie duzo  negatywnych opinii  Pawel ..... co to sie tu wyrabia  LOL

Negatywne, bo to jedna gildia pisze, ktora zostala zbanowana na demonie.

Nie wiesz jak to dziala? Nakrecaja sie wzajemnie zeby narobic kolo dupy 😉 

To takie jest wiesz "nasze ojczyste". 

Opublikowano
1 godzinę temu, glorasek napisał:

Negatywne, bo to jedna gildia pisze, ktora zostala zbanowana na demonie.

Nie wiesz jak to dziala? Nakrecaja sie wzajemnie zeby narobic kolo dupy 😉 

To takie jest wiesz "nasze ojczyste". 

Glory ja nie zostałem zbanowany- nie wiem czy przeoczyłeś mój wcześniejszy post czy po prostu nie odpowiadasz na niewygodne pytania więc zapytam jeszcze raz- czy mam udowodnić że nie jestem zbanowany? 

Opublikowano

Piszą starzy gracze, którzy zostali zbanowani i jest im przykro, że nie mogą więcej korzystać z bugów na serwerze - no nic, niech korzystają inni 🙂

Moje projekty, moje zasady, moje bany, moje ludzie, moje credyty i moje (wasze) pieniądze, a całą resztę (graczy) masz tam gdzie Pardas lubi.

Opublikowano

Każdy kto wyraza swoje zdanie jest zbanowany albo z tej ,,gildi"?Myslenie na poziomie stojacej skarpety.Obudz sie z tego snu gdzie twoj serwer jest tak idealny,bo smiesznie sie zaczyna robic jak komus sie nie podoba na twoim serwerze a ty wypisujesz te swoje pierdy co maja odwrocic kota ogonem na twoja korzysc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Xardas człowiek mem, pare edycji wyzywał mówił jaki to ten server nie jest gówniany, by wrócić do pisania jaki to serv jest zajebisty xD

Opublikowano
1 godzinę temu, landik napisał:

Xardas człowiek mem, pare edycji wyzywał mówił jaki to ten server nie jest gówniany, by wrócić do pisania jaki to serv jest zajebisty xD

Pisałem o S14, S15. Nie dawno był S6, teraz ma być S3 co za różnica.

Jakoś ludziom nie przeszkadzają negatywne odpowiedzi ludzi powyżej, grają mimo zbulwersowanych ludzi którym korzystanie z bugów przynosi więcej frajdy niż samej gry, a i dodam, że ci zbulwersowani traktują tę grę jak "Życie", a to tylko głupia gra która już spędza nie którym sen z powiek...

Co do mojej osoby proszę się odwalić, bo z edycji na edycje słyszę "Mlaskanie" na mój temat na które mam podziurki w nosie.

Opublikowano

Ciekaw jestem co za ludzie tu grali, że mają takie zdjęcia pochowane xD

Poza tym współczuję temu kto wysłał te zdjęcia. Tam po lewej widać, że w Paincie robione coś było. 
Pozdrawiam cię Betlej!

Opublikowano

Co w związku z tym, że nicki zostały zamazane? To nie jest skarga, zarzuciłeś innym, że biorą grę jako "życie", pokazałem Ci książkowy przykład takiego zachowania 🙂

14 minut temu, Pardas napisał:

Pozdrawiam cię Betlej!

oj nie byczq -1.

Opublikowano
20 godzin temu, Pardas napisał:

Pisałem o S14, S15. Nie dawno był S6, teraz ma być S3 co za różnica.

Jakoś ludziom nie przeszkadzają negatywne odpowiedzi ludzi powyżej, grają mimo zbulwersowanych ludzi którym korzystanie z bugów przynosi więcej frajdy niż samej gry, a i dodam, że ci zbulwersowani traktują tę grę jak "Życie", a to tylko głupia gra która już spędza nie którym sen z powiek...

Co do mojej osoby proszę się odwalić, bo z edycji na edycje słyszę "Mlaskanie" na mój temat na które mam podziurki w nosie.

Nigdy nie korzystałem z bugów, ale próbuj dalej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...