Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można stawiać bloków na serwerze - Essentials

oloslaw_YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z essentials problem jest taki że nie mogę stawiać niektórych bloków.

Mam tylko essentials: spawn chat i protec. Nie mam antibuild.

Proszę o pomoc

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Nie można stawiać bloków na serwerze - Essentials
Opublikowano
1 godzinę temu, oloslaw_YT napisał:

nie mogę stawiać niektórych bloków a te bloki to są te nowe od wersji 1.13 wzwyż

Może masz starszy silnik niż 1.13?

Opublikowano
2 godziny temu, oloslaw_YT napisał:

@fevaris mam silnik 1.16.1

Bierz pod uwagę to, że ta wersja jest sprzed kilku dni, i nie ma wszystkich poprawnie działających pluginów na tę wersję. Musisz poczekać jakiś czas, aż deweloperzy wtyczek dodadzą update.

Opublikowano
9 minut temu, oloslaw_YT napisał:

@fevaris cały czas tak się dzieje nawet na wersji 1.14.4

Wejdź w plik server.properties i sprawdź czy linijke "spawn-protect" masz ustawioną na wartość 0.

Opublikowano

Dobra, a czy jakiś komunikat się wyświetla? Jeżeli nic na chacie, to sprawdź logi z konsoli.

3 godziny temu, oloslaw_YT napisał:

@fevaris mam ustawione na 0

Opublikowano

jesli masz Via-Version/lub inny plugin ktory daje mozliwosc wejscia na server na roznych wersjach to np. nie bedziesz mogł postawić bloku z 1.16.1 np ponieważ na innych wersjach tego nie bedzie widać więc jeśli masz to usuń

Opublikowano

@Franciszek_Wadas Mam takie pluginy:

playerheads luckyperms worldedit skript loginsecurity dropheads myskin wildskript vault id libray coreprotec gcheastshop lifemc aconomy beastwithdraw timeismoney ultimatestacker worldguard shopkeepers takie mam pluginy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...