Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Napisanie Kilku Skryptów Do Elf Bot

fidek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę. Mógłby mi ktoś napisać kilka skryptów, które potrzebuję na skillowanie na slimach.

Obecnie korzystam z tego skryptu na skillanie

auto 100 set $dist 1 | setcolor 0 198 198 | listas 'Slime Trainer' | if $followed set $mother $followed | if [$mother && $mother.hppc == 0] clear $mother | if $mother {whitebox $mother.id | foreach 'shootablemonsters' $t if [$t != $mother && $t.name == $mother.name && $t.distance <= $dist && ($attacked.name != $.name || $attacked.distance > $dist)] {attack $t.id | break}} | else statusmessage 'ElfBot NG - Please, Follow the Mother-Slime'

Oraz ze skryptu na anti log off

auto 10000 turne | turnw

Prosiłbym o zrobienie poniższych skryptów :

1. Gdy bije mnie więcej slimów niż 2 zakładam mystic blade, zabijam matke,wyłącza się skrypt na anti log off daję log off

2. Gdy ktoś mnie przesunie zakładam mystic blade, zabijam matkę,wyłącza się skrypt na anti log i daję log off

3. Gdy mam mniej niż 300 hp, zakładam mystic blade, zabijam matkę, wyłącza się skrypt na anti log i daję log off

Aha i jeszcze jedno. Skrypty już zrobione mają współgrać z skryptem, który obecnie używam, żeby nie było jakichkolwiek błędów.

Proszę o szybkie napisanie dla mnie do elf bota tych skryptów.

Z góry dziękuję

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

To jest dział związany z tibią. A ten właśnie bot jest do tibii. Więc miejsce mojego tematu jest jak najbardziej właściwe.

Pomogłem? Daj + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...