Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PangeaYT2

Huawei93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie ...

Chcialbym zglosic serwer PangeaYT2 w sprawie nie slusznych Banowania kont oraz ich Usuwania bez podstawnie takze nie przestrzegania REGULAMINU SERWERA PANGEAYT2 kolega mnie poprosil aby tu napisac gdyz maja wiecej do powiedzenia na MPC FORUM ... Pisze wiedz nastempujaco Serwer jest od 2017r ROOT serwera jest nie jaki Fuzzer gralem tam postacia 253lv od loginu RedSilver90 postac woj Body nick SaroX otrzymalem bana oraz usuniecie konta gdyz oni nie przestrzegaja zadnych zasad nawet zasad w Regulaminie tak ze nawet serwer Pangea nie posiada wlasnej LICENCJI .. wiem ze moze byc tak ze nie odzyskam konta ktore zostalo zbanowane a zarazem usuniete gdzie wedlog prawa konto moze byc usuniete do roku a nie szybciej niz 1miesiac .. Duzo sie tam dzieje nic nie przestrzegaja watpie ze ktos jeszcze pisal na temat serwera pangea ale jak nie pisal to ja jestem jedyny .. wlozylem w konto w IS prawie 900zl i nikt mi tego nie zwruci .. 

Opublikowano

Nie jesteśmy metinową policją i forum nie służy do tego, aby "zgłaszać" serwery - można wyrażać o nich opinie pod ich publikacjami - niemniej jednak Pangea takowej u nas nie posiada. To serwer prywatny, więc jego administracja może robić na nim to, co chce - bywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...