Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas ładowania, gra działa w tle

Odyseusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem od 2 dni z Lolem. Po wybraniu meczu i postaci, gra powinna przejść do ekranu ładowania się, niestety wyrzuca mnie do pulpitu i widzę tylko klienta z gry z napisem "Gra w toku" (czy cośtakiego). Gra cały czas jest uruchomiona tzn. aktywna ( w procesach widnieje normalnie jakby działała), cały czas jest na pasku a gdy próbuje ją włączyć po przez kliknięcie albo przełączenie obrazu tab+alt,  pojawia się czarny ekran i po sekundzie ponownie grę wyrzuca na pasek. Sytuacja wygląda tak iż jest cały czas w tle aktywna, dodam iż cały czas słyszę odgłosy z gry, że gra się rozpoczęła itp. Próbowałem reinstalacji gry, pomogło na jeden dzień, następnego dnia miałem ten sam problem, aktualizowałem wszystkie sterowniki graficzne jakie mam. 

Proszę o pomoc i serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Ja tam z góry polecam napisać w tej sprawie do supportu riota z wykonanymi logami z narzędzia naprawczego hextech, w ciągu tygodnia postarają się Ci pomóc

Opublikowano

Nie udało mi się odpalić lola w okienku gdyż można to jedynie wykonać z poziomu gry. @Alexss czy mógłbyś bardziej rozjaśnić o co z tym chodzi?
Czy ktoś ma jeszcze może jakieś pomysły?

Dziękuje za odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...