Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy nie chcą się zainstalować - Magma 1.12.2

DevManiak17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj napotkałem się z pewnym problemem. Otóż stworzyłem swój serwer na silniku Magma, na wersję 1.12.2 (pobrałem ją stąd). Kiedy wrzuciłem pluginy i mody do odpowiednich folderów i odpaliłem serwer, w pluginach widniały same pliki .jar. Mody działają normalnie. Pluginy pobierałem ze strony dev.bukkit.org. Ktoś wie o co może chodzić?

Pozdrawiam

PS: W załączniku umieszczam zdjęcia plików serwera. Nie wiem, czy mogą one pomóc, ale może się przydadzą.

serwer 16.06.2020 16_29_54.png

serwer 16.06.2020 16_30_02.png

Opublikowano

musza byc gdzies dane dlaczego te pluginy nie chca odpalic nie znam tego silnika i nigdy sie nie bawilem wiec nie pomoge dopoki nie znajdziesz czegos na temat error czegokolwiek

Opublikowano
1 minutę temu, a97ssjmc napisał:

musza byc gdzies dane dlaczego te pluginy nie chca odpalic nie znam tego silnika i nigdy sie nie bawilem wiec nie pomoge dopoki nie znajdziesz czegos na temat error czegokolwiek

A wiesz może czy nieprawidłowe dojście w javie może coś mieć z tym wspólnego? Bo może to to ale nie mam pewności, bo się nie znam na tym aż tak.

Opublikowano
1 minutę temu, a97ssjmc napisał:

usun wszystkie pluginy z folderu i odpal i zobacz czy to sie bedzie pojawiac

Wywaliłem pluginy i dalej się pojawia nieprawidłowe podejście 😞

Opublikowano

Zaktualizowanie Javy nie pomogło. 

Przed chwilą, a97ssjmc napisał:

a z ktorego pliku startujesz caly serwer magma czy ten drugi? sprobuj tym drugim

Startuje tym "minecraft_server..."

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Pluginy nie chcą się zainstalować - Magma 1.12.2
Opublikowano

Powiem tak zainstalowalem to razem z paperem i mi smiga i pluginy rowniez sie laduja wiec musisz cos miec u siebie a niestety bez listy ani czegokolwiek nie pomoge Ci. 

Opublikowano

Hej, dzięki Wam za pomoc. Jak się okazało odpalałem plik Minecraft_server... Który odpala Vanille, a nie Magmę.

EDIT: Teraz mam inny problem - kiedy chcę odpalić serwer, w logach wyświetla się taki komunikat: "A problem occurred running the Server launcher". Jeżeli chodzi o wersję Javy to mam Javę 8 Update 251. Ktoś wie o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...