Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od około pól roku zajmuje sie pisaniem skryptow całkiem to ogarniam i wiekszosci skryptow jestem w stanie napisac, jako ze nie jestem ogarniam rowniez bycie technikiem zajmuje sie tym juz bardzo dlugo umiem m.in podpiąć serwer vps zeby działal, domene oraz wiele wiecej jestem w stanie takze napisac jakąś prostą strone www bo dopiero zaczałem sie tym zajmować, no i oczywiscie tak jak w tytule napisalem zajmuje sie rowniez budowaniem. Buduje juz od małego gdzie wychodzi mi to bardzo dobrze i juz sporo serwerów było tworzone dzięki mnie Dlaczego miałbyś wybrac mnie? Nie biore za to jakos dużo pieniędzy za spawn jest zalezny od wielkosci jednak nie bedzie to kwota wyższa niz 100zł podpinanie pod domeny uruchomienie serwera oraz napisanie jakis skryptow tez nie bedzie kosztować dużo jedynie czego potrzebuje to troszke czasu, jezeli cie przekonalem to jestem pewny ze uda nam sie dogadac co do ceny 

zapros mnie na discordzie badz podaj inny sposób komunikatora: vsqq#6891

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...