Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry wyścigowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej symulacja to masz Project Cars 2 na steamku na promocji za trochę ponad 2 dyszki.

A jak bardziej zręcznościówka to Forza Horizon 4 aktualnie prawdopodobnie najlepsza ścigałka na pecety. W abonamencie microsoftu jest jak coś.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak coś arcodowego to Forza horizon. Jak coś poważniejszego to Forza Motorsport 7 lub F1 2019 lub 2020.

Z pełnych symulatorów to Assetto Corsa jest chyba najpopularniejsza.

Odradzam The Crew i NFS Heat, szczególnie tą drugą pozycję, która ma chyba najgorszy model jazdy jaki spotkałem, byłby kiepski nawet na smartfonach.

860331433165800174608.png

Opublikowano

No dobra dzięki za wszystkie giereczki ale jeszcze przypomniałem sobie o serii need for speed i mam takie pytanie da się gdzieś np na jakąś platforme kupić need for speed most wanted z 2005r?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano
3 godziny temu, Wefaj napisał:

No dobra dzięki za wszystkie giereczki ale jeszcze przypomniałem sobie o serii need for speed i mam takie pytanie da się gdzieś np na jakąś platforme kupić need for speed most wanted z 2005r?

Wyczytałem że firma EA straciła już licencje na pojazdy z MW 2005r. dlatego nie można już nigdzie zakupić CD keya (pomijając allegro, bo widziałem kilka aukcjii) więc chyba wiesz co pozostaje zrobić jeżeli chcesz zagrać 😛

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...