Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL

qintoofar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haio! Siemanko!

Mam do Was pytanie warto zagrać jeszcze w metinka na publiku? Grałem 2008-'13 i to były moje najpiękniejsze czasy w metinie. Natomiast ostatni raz pogrywałem w 2015, ale nie było tego "czegoś" co kiedyś. Chiciałbym wrócić, ale nie wiem czy warto, wiele się słyszy, że już nie ma po co wracać, chyba, że z grubym portfelem, liczę na Wasze odpowiedzi, pozdrawiam.

Opublikowano

Na Globalu? Nie. Bez wydawania góry pieniędzy będziesz bardzo do tyłu wzgledem innych - ta gra to kosmiczne pay2win. Jest nawet szansa (niewielka, ale jest), że dostaniesz bana za darmoszkę tak zwaną, podczas gdy po spotach lata masa botów, a platforma GF i ich śmieszny ,,antycheat'' robią wszystko, byś miał jak najciężej - lagi, spadki FPS-ów, korzystanie z tej platformy to żart, wszystko jest nieintuicyjne, zmiany kont i postaci nie są tam takie proste, jak Ci się wydaje. 😉

• Aive zmienił(a) tytuł na Powrót na PL
Opublikowano
Dnia 4.06.2020 o 07:12, Revayerq napisał:

Na Globalu? Nie. Bez wydawania góry pieniędzy będziesz bardzo do tyłu wzgledem innych - ta gra to kosmiczne pay2win. Jest nawet szansa (niewielka, ale jest), że dostaniesz bana za darmoszkę tak zwaną, podczas gdy po spotach lata masa botów, a platforma GF i ich śmieszny ,,antycheat'' robią wszystko, byś miał jak najciężej - lagi, spadki FPS-ów, korzystanie z tej platformy to żart, wszystko jest nieintuicyjne, zmiany kont i postaci nie są tam takie proste, jak Ci się wydaje. 😉

Jeżeli zmiana postaci dla Ciebie jest problematyczna to nie wiem jak radzisz sobie w życiu.

Co do tematu.Ogólnie zacznijmy od tego że metin to ściek,w tym sensie że nie ma takiego miejsca-czy to global czy to priv,żeby gra była nie pay2win czy polityka prowadzenia serwera była totalnie bez zarzutów.Dobrze wiadomo że GF robi z graczami co chce,niszczy metina,ustawia wszystko(na pewno większość)pod zarobek...a dlaczego nikt tego nie widzi na prywatych?.Jak dla mnie zdzieranie z graczy jest jeszcze bardziej chamskie na prywatnych bo i tak kase zapakujesz i tak,i tak stracisz swój czas a okazuje się za chwile serwer albo pustki albo OFF.Nie ma juz tego czegoś w tej grze jak dawniej-tego co my starsi wyjadacze pamiętamy.Nie bronie PLa ze względu na to że tam gram-po prostu,mój tryb gry był  taki że grałem 2,3 miesiące później przerwa i tak w koło-uwierz mi że tylko do globala szło wracać-każdy priv po powrocie moim padał na pysk albo było tak nasra*e tego że nie szło ugrać nic.

Albo dawanie sie ebać na kase i stabilność,albo dawanie się walić na kasę i nie stabilność-wybór należy do Ciebie. 🙂 

Opublikowano
6 godzin temu, xBishop napisał:

Jeżeli zmiana postaci dla Ciebie jest problematyczna to nie wiem jak radzisz sobie w życiu.

Oj uwierz, że słyszałem o PL-u wiele, bywały takie sytuacje, że nawet ze zmianą/wyborem postaci nie było lekko. Nie wiem, czy wiesz, ale jakiś czas temu był w tej grze problem objawiający się tym, że czasami jak zaznaczałeś postać w wyborze, to tak na prawdę zaznaczona została inna.

Opublikowano
Dnia 7.06.2020 o 20:05, Revayerq napisał:

Oj uwierz, że słyszałem o PL-u wiele, bywały takie sytuacje, że nawet ze zmianą/wyborem postaci nie było lekko. Nie wiem, czy wiesz, ale jakiś czas temu był w tej grze problem objawiający się tym, że czasami jak zaznaczałeś postać w wyborze, to tak na prawdę zaznaczona została inna.

Wyszło nie porozumienie bo myślałem że chodzi o te platforme GFu.Z tym racja,miewał PL problemy z logowaniem-global nie jest idealny ale polecam 😉

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy dalej się nad tym zastanawiasz bo post trochę już ma xD ale jeżeli tak to nie słuchaj takiego gadania głupot jak dwóch panów przede mną. PL nie jest p2w tak jak mówią, banów za darmochę żadnych nie ma. Co do działania akurat czasami są jakieś problemy jednak nie ingerują zazwyczaj w normalną grę aż w taki sposób. Jedyne co musisz mieć wracając na globala to samozaparcie i pewnego rodzaju systematyczność, przynajmniej moim zdaniem. Granie na spokojnie codziennie po 2-3 godziny daje sporo frajdy a przy tym na prawdę idzie coś osiągnąć. W isie najwiekszą pomocą jest rękawiczka złodzieja którą możesz mieć za 50zł na dwa miesiące jak nie dłużej. Grając na serwerze "polska" można tanio kupić sobie dzika bo do 2w lata więc w sumie nawet na początku gry jesteś w stanie sobie na niego zarobić. Na pewno warto wrócić i samemu się przekonać że jest dużo lepiej niż wiele osób pisze :)

Opublikowano

Na ten moment nie ma fali botów przez zamkniętą rejestrację nowych kont, a już za 1.5W można kupić kupon 50 SM bez inwestowania złociszy. Jak ktoś chce poświęcić trochę czasu na początku rozgrywki w dropienie i zarabianie, żeby potem już mieć z górki, to PL obecnie jest w dobrej kondycji. Bez inwestowania dobiłem od kwietnia do początku czerwca 90 poziom z dość przyjemnym ekwipunkiem PvE, nie napotykając żadnego bota. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...