Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem serwera

zyzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat, jesli nie to przosze o przeniesienie. Mianowicie dawno nie grałem w metina bardzo bym pograł podobała mi sie gra na vesterisie s1 i s2, szukalem podobnego serwera i znalazłem valium i nerwia s2 która nieco przypomina starego ves. Moglibyscie mi pomoć wybrać miedzy tymi dwoma serwerami i napisac jakies plusy? A moze jakis zupelnie inny serwer ktorego nie widzialem. Dziekuje za odpowiedzi

Opublikowano

Valium.

- Stać długo będzie.

- Duże ilości graczy.

- Cały czas się rozwija.

- Stabilność.

Oczywistym jest żeby grac na Valiumie, nerwia to słaby serwer, po bugowany, prawdopodobnie upadnie szybko, serwer stricte pod hajs i Wisienka na torcie NISMO właściciel, co już samo mówi żeby lepiej tam nie wchodzić. 

Z grania na Valiumie jest większy profit.

Tyle w temacie, nie ma co się zastanawiać miedzy tymi 2 serwerami Valium to całkowicie inna liga niż taka nerwia.

Co do innych serwer to aktualnie nie ma godnego rywala dla valiuma w tym segmencie , chyba za ViDGAR coś zmieni ale na niego to jeszcze poczekamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...