Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam administracji na serwer Minecraft 1.8.8!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Piotr - Pogr0mca w Minecraft szukam 2 nowych ludzi do budowania pięknego Lobby więc szybko zgłaszać się pisać na messengerze Piotr Szymański pisać i dzwonić zatrudniam minimum 12 lat a najwięcej 16 lub 17 lat nie długo startuje 30 Czerwca więc jeszcze Bed Wars trzeba zrobić więc ktoś Umie pisać pluginy to napisze na messengerze do mnie i się dogadamy jakie trzeba pisać i jakie potrzebne a ktoś ma umiejętność budowania to ranga Budowniczy rangi daję wtedy kiedy ktoś zrobi coś użytecznego technika dam jak napisze minimum 2 pluginy to mogę dać technika jak ktoś zbuduję piękne Lobby to daję range Budowniczego i niestety nie ma mikro żeby gadać na Dsc więc na messengera pisać nie macie to pobierzcie to nawet nie zajmuję pamięci w kompie czy na telefonię więc ktoś chce rekrutować IP podam jak na messengerze się lepiej poznamy np:ja jestem Piotr Szymański a ty np: Adam Kwiatkowski mam 14lat i chcę być technikiem bo umiem pisać pluginy. ja: odpisuję no to napisz i zobaczę jak ci poszedł plugin jest git to mogę dać szansę mega szybko piścię szybko!!!

• Yaboku zmienił(a) tytuł na Szukam administracji na serwer Minecraft 1.8.8!
Opublikowano

no to masz messengera?

Przepraszam że tak długo ale nie mogłem wiesz ja też bowiem robiłem lobby! troszeczkę i w czym jesteś dobry w pisaniu pluginów czy w budowaniu i na spokojnie odpisz oki

16 godzin temu, kolo_molo321 napisał:

Jestem chętny. Mam 14lat i mogę przejść rekrutację u ciebie. Czekam na pytania i odpowiedz

no więc mas messengera

Opublikowano
Dnia 30.05.2020 o 20:40, kolo_molo321 napisał:

więc chcesz rekrutować do Administracji? czekam już dosyć długo napisałeś tak randomowo to byle kogo i też spokojnie nie jestem nerwowy ne będe też przeklinał więc chcesz masz 6h na odp!

Opublikowano

1.Czemu zdanie nie jest zbudowane?

2.Jaki jest teraz tryb?

3.Czemu nie możesz sobie założyć discorda do samego pisania???

4.Mam nadzieję że to nie kolejny megadrop lub survival.

5.Ile masz lat, jeśli można wiedzieć? Bo jak masz mniej niż 12 latek to nie grałbym

Opublikowano

ale tu nie ma co sie pocic i z nim pisac. Serwer pokroju 1.8.8 easyhc z 6gb ramu ktory po miesiacu sie rozpierdoli w pyl jak bedzie problem ustawic chociaz combatloga przerabiane i standardzk

Opublikowano
4 godziny temu, a97ssjmc napisał:

ale tu nie ma co sie pocic i z nim pisac. Serwer pokroju 1.8.8 easyhc z 6gb ramu ktory po miesiacu sie rozpierdoli w pyl jak bedzie problem ustawic chociaz combatloga przerabiane i standardzk

zgodze sie z toba easyhc jest przereklamowane (a pewnie to taki typ serwera lub co gorsza survival)

EDIT: byłem helperem na jednym tego typu serwerze i to był ostatni raz

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...