Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S8E3][x20] TESTY GOC MU 2

Gambler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 godzin temu, malacipulenka napisał:

Wystarczy wejsc na discorda, wszystko sie da zalatwic.

Klient powinien być wgrany prawidłowo na www bez kluczy itd. 

43 minuty temu, SirKirgo napisał:

Exp 20 start wczoraj o 19 a juz 360+ lvl maja . Dobrze sie stalo ze niegram . Exp 20 i takie lvl to smierdzi.

Niestety tak się zadziało, że spot resp 10 mob ale obok spotów random resp mob po 5 szt, finalnie jest 14-16 mob 😉 

Opublikowano

Nie przesadzajmy to tylko 5 expa więcej 😄  Gra się całkiem nieźle a admin jeśli trzeba sprawdza i weryfikuje rzeczy na bieżąco.

Zapraszamy do zabawy.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 5.06.2020 o 21:09, SirKirgo napisał:

Zrobilem rejestracje chcjalem pobrac klijenta i klapa ,kopjuje klucz  wklejam i pisze niepoprawne a wiec niezagram chyba ze ktos cos podpowie

Dnia 5.06.2020 o 22:31, Koniq napisał:

Ja se odpuszczam gre tu ten sam powod coklega wyzej

Dnia 6.06.2020 o 08:51, Bosssik napisał:

Klient powinien być wgrany prawidłowo na www bez kluczy itd. 

Niestety tak się zadziało, że spot resp 10 mob ale obok spotów random resp mob po 5 szt, finalnie jest 14-16 mob 😉 

21 godzin temu, makumbaxxx napisał:

A wiec testy niewyszly skoro niewylapaly tego prostego bledu. Osobiscie czekam na jakis sensowny serwer i chyba dlugoo poczekam.

Rozumiemy, że każdemu się nie dogodzi. Na siłę Was nie wepchniemy na serwer. Gdzie tu sens wydawać opinię nawet nie wchodząc na serwer?

Jesteśmy cały czas online i wszystko robimy od ręki. Wchodzicie na discorda - jest pytanie, jest odpowiedź. Liczyliśmy się z tym, że "coś tam" może jeszcze wyjść. ale to są drobnostki... Po 2 dniach nikt nie ma jeszcze rr, więc ze spotami i expem jest wszystko ok.

Bierzemy wszystko na barki i idziemy dalej, z każdą opinią graczy się liczymy, każdy pomysł głęboko analizujemy, a decyzje podejmujemy wspólnie.

Chcemy stworzyć wyjątkowy serwer gdzie kontakt gracza z adminem będzie bardzo bliski, dzięki czemu serwer będzie rozwijał się coraz lepiej.

Warto zapytać grających, czy któryś z nich nie dostał odpowiedzi w ciągu chwili lub został "zlany".

Mimo waszej krytyki zapraszam do napicia tych 50 lvl i przekonania się na własnej skórze jak to naprawdę jest. Natomiast na discordzie załatwicie wszystko od ręki.

Jak to mówią "Dopóki nie spróbujesz, nie przekonasz się o tym sam".

Serwer na chwilę obecną idzie w dobrą stronę i mamy nadzieję, że dzięki Wam - graczom ten projekt wypali.

Edytowane przez Gambler
Opublikowano

Nie polecam. Pobugowane wszystko, lecą itemy z opisem, że mają skilla, a w inventory okazuje się, że nie mają. Rzucam już chyba 4 firecracker z żadnego nic nie wypadło. Teraz czytam na czacie, że admin dopiero coś chce ustawiać, ogarniać, bo też jakieś dziwne nagrody za lucky coiny daje NPC itd. Nic jak widać nie sprawdzone, nie testowane, rzucona gierka samopas, a niech się dzieje co się ma dziać.

Opublikowano

Gambler.....moj marcowy wpis brzmial >>>>

Data startu podana  ale mam pytanie czy miales serwer otwarty do testowania juz czy teraz to beda testy. Jesli niemiales a wystartujesz cienko to widze  bo wszystkie bledy beda wychodzily w trakcie gry i gracze beda sie wkurzali.

pozdrawiam all

Dlatego tez pozwolilem se na mala  kosliwosc

Opublikowano (edytowane)

Gambler...

testy trwały ponoć "ponad miesiąc" a po zapytaniu H@ czy ustawialiście spoty, przeczytałem "nie". 

Zastanówcie się czy to jest fair i tyle 🙂

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano

No co Ty , nie wiem kto to pisał,  spoty były ustawiane . Dziś jakimś cudem drop posypał się na niektórych spotach co zostało zrobione praktycznie od razu . Gra się fajnie,  ja nie jestem H@, pomagałem im w promocji,  dla mnie serwer jest ok. Wszędzie gdzie grałem na poczatku bylo coś nie tak i to nie tylko na pl serwerach. Zapowiada sie naprawdę dobrze. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Gambler napisał:

No co Ty , nie wiem kto to pisał,  spoty były ustawiane . Dziś jakimś cudem drop posypał się na niektórych spotach co zostało zrobione praktycznie od razu . Gra się fajnie,  ja nie jestem H@, pomagałem im w promocji,  dla mnie serwer jest ok. Wszędzie gdzie grałem na poczatku bylo coś nie tak i to nie tylko na pl serwerach. Zapowiada sie naprawdę dobrze. 

Nie będę tutaj wstawiał SS z Discord z prywatną rozmową, ale tak było odpowiedź była prosta - "Nie." 🙂 

Tyle w temacie, nie można nazwać tego nawet testami. 

Mało profesjonalne podejście gdy odpisuje się "chyba" na konkrety, przykład " jaki jest % JoL na serwerze?" odpowiedź H@ jest : "50 lub 60" ... lekkie wtf?.

Edytowane przez Bosssik
Nowicjusz
Opublikowano

Bosssik bije strasznie do mnie :) 

Ok może i masz racje nie jest to idealny serwer ale dziękuje tym co nam zaufali i pomagaj w jego doskonaleniu.  
Nie jestem alfa i omega nie pamiętam każdych danych i wartości w prowadzonych w confing na pamieć. 
To co najważniejszy jestem człowiekiem i mam prawo do błędu do którego umiem się przyznać.

Opublikowano

Potraktujcie to jako prawdziwe testy serwera i dopiero wystartujcie.  Nikt niebedzie gral na serwerze gdzie na spotach teraz jest 50% tego co bylo nastarcie ustawcie to jak nalezy i ruszajcie. Badzcie powaznymi ludzmi.

Opublikowano

Powoli ale do przodu. Zapraszam na serwer, Pomogę z kasą czy jakimś itemkiem ba początek. A jak nie ja to ktoś inny 😄

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Serwer będzie wyłączony do godz. 20:00. Musiałeś wejść w trakcie reloadu. Wgrywane są patche, które naniosą małe poprawki.

Zapraszam na discord >>> https://discord.gg/67KaKF >>> tutaj zawsze masz wszystkie info na bieżąco!

Jako gracz również potwierdzam serwerek fajny z fajną atmosferą wśród graczy. Na wielki + jest również liczba graczy, która cały czas rośnie.

Niech żałują Ci którzy nawet nie spróbowali!!! 🙂

Edytowane przez Gambler
Opublikowano

Dobilem 400 lvl ale za cholere niemoge renac postaci wogule cos stronka dziwnie mi dziala cokolwiek niewlanczam to wchodzi miza wsze na jakas biala strone dziwne . Dla mnie to koniec dobite 400 po 7 dniach gry w pt chodz na poczatku widzialem ze ludzie po 3 dniach resa robili bb all

Opublikowano
1 godzinę temu, Koniq napisał:

Dobilem 400 lvl ale za cholere niemoge renac postaci wogule cos stronka dziwnie mi dziala cokolwiek niewlanczam to wchodzi miza wsze na jakas biala strone dziwne . Dla mnie to koniec dobite 400 po 7 dniach gry w pt chodz na poczatku widzialem ze ludzie po 3 dniach resa robili bb all

Dziwne bo w/g mnie działa normalnie ale może akurat Tobie nie..........

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...