Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam - konto LoL

wojtek19732

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sprzedać swoje konto w League of Legends do którego dostęp miałem i mam tylko ja oraz samodzielnie wbijałem dywizję i zdobywałem wszelkie inne rzeczy znajdujące się na tym koncie.

Konto znajduje się na serwerze EUNE, posiada rangę platyna 4 na solo/duo, gold 4 w tft oraz nieukończone placementy we flexach (kilka zostało rozegranych i aktualnie jest ranga brąz 2). Cała zawartość konta została ukazana na screenach które znajdują się w załączniku.Dodam że jedyny ban jaki został nałożony to ban za flame na 14 dni (stąd honor level 0) i pojawił się on 3 miesiące temu.Aktualnie konto nie posiada żadnych ograniczeń.

Sposób w jaki można się ze mną skontaktować jest wiadomość na forum.

Cena jest do negocjacji, ale liczę na co najmniej 80 zł.Najwygodniejszym sposobem płatności dla mnie jest przelew. Mogę się również wymienić za inne konta (nie licząc konto w lolu).

Jeżeli jesteś zainteresowany lub masz jakieś pytania dotyczące konta, zapraszam na pw.

Pozdrawiam.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Sprzedam - konto LoL
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...