Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.15.2][Survival] Craftcade.PL

M1auch4t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CRAFTCADE.PL

[start w piątek 29.05]

> Informacje < 

Wersja: 1.15.2

Premium/NonPremium (logowanie na PIN)

IP: craftcade.pl

Tryb: Survival

Sloty: 50

Serwer został w pełni utworzony przeze mnie, póki co nie wstawie screenshotów ponieważ spawn będę budował także na trybie Survival. Pomysł na serwer miałem w roku 2017 i przy wejściu wersji 1.15.2 przypomniałem sobie o projekcie. Dodałem potrzebne pluginy, zaktualizowałem to co trzeba i wygenerowałem nowy świat. Logowanie na PIN jest chyba najlepszą funkcja do logowania (nie tylko moja opinia). Gdy zbuduje spawn dodam oczywiście screenshoty spawna i także najładniejszych budowli graczy serwera. Przy wejściu na serwer otrzymujesz 5 żyć, a po straceniu wszystkich i śmierci jest ban na godzinę. Ma to zwiększyć poziom trudności serwera i ograniczyć ciągłe śmierci graczy. Jeżeli będziesz potrzebował(a) więcej informacji śmiało pisz na PW lub na discorda M1auch4t#7979

Edit: Na stronie serwera (craftcade.pl) za niedługo będzie można zobaczyc mapę serwera!

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

• Yaboku zmienił(a) tytuł na [1.15.2][Survival] Craftcade.PL
Opublikowano

EDIT 1: Przesuwam start serwera na sobotę (30.05), ze względu na kilka pluginów

craftcade.png

Opublikowano

Update 1: Dodałem system customowych craftingów, można je sprawdzić pod komendą /recipes. W przyszłości dodam ich więcej.

craftcade.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...