Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić minecraft?

Kac0per

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Tak jak w tytule, mam pytanie gdzie mogę kupić w atrakcyjnej cenie minecraft premium? 

Znacie, może jakieś spoko strony oferujące sprzedaż minecraft premium w atrakcyjnej cenie? 

Chodzi mi tutaj o jakieś sprawdzone strony np takie jak (CHM Launcher czy TaniMinecraft) 

Wiem, że mógłbym kupić Minecraft Premium na jednej z powyższych gdyż jest sprawdzona ale jest tam dla mnie nadal zbyt

drogo gdyż na jednej mówię o: CHM Launcher minecraft kosztuje 20 złotych i po zakupie trzeba zmigrować konto czy coś takiego podobnie jest na TaniMinecraft.

Proszę, o podesłanie jakiś sprawdzonych stronek będe wdzięczny!

Pozdrawiam!

Opublikowano
Przed chwilą, g000dang napisał:

Tak jak piszesz, polecam Ci TaniMC, nie ma innych bardziej popularnych stron z tania oferta mc premium

Ok, rozumiem tylko ciekawi mnie jeden fakt czy np. taki tytuł aukcji "MINECRAFT PREMIUM MEDIUM-FULL ACCESS" jest na TaniMinecraft i czy to napewno jest minecraft premium z pełnym dostępem?

Opublikowano
2 minuty temu, Kac0per napisał:

Ok, rozumiem tylko ciekawi mnie jeden fakt czy np. taki tytuł aukcji "MINECRAFT PREMIUM MEDIUM-FULL ACCESS" jest na TaniMinecraft i czy to napewno jest minecraft premium z pełnym dostępem?

Na wspomnianej przez was stronie konto z pełnym dostępen jest bodajże za 40złoty i faktycznie strona wysyła nam dane do konta gdzie możemy zmienić absolutnie wszystko, konto jest nasze na własność, w przypadku niedogodności strona wymienia konto.

Opublikowano

Gdy zakupisz konto premium na taniminecraft, wszystkie dane przychodza Ci na skrzynke tzn email/gmail
Gdy zakupisz full access to mozesz wszystko zmienic, jest to najlepsza opcja na tani minecraft, nie polecam  Ci kupowac MEDIUM-FULL ACCESS 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, g000dang napisał:

Gdy zakupisz konto premium na taniminecraft, wszystkie dane przychodza Ci na skrzynke tzn email/gmail
Gdy zakupisz full access to mozesz wszystko zmienic, jest to najlepsza opcja na tani minecraft, nie polecam  Ci kupowac MEDIUM-FULL ACCESS 🙂

Rozumiem, tylko nie mogę znaleźć opcji kupna Minecraft Premium czyżby opcja ta została usunięta przed napisaniem tego posta opcja była

Opublikowano
1 minutę temu, Kac0per napisał:

Rozumiem, tylko nie mogę znaleźć opcji kupna Minecraft Premium czyżby opcja ta została usunięta przed napisaniem tego posta opcja była

Możliwe, że tymczasowo została ona usunięta, mają bardzo duży ruch, odwiedź ich fanpage i do nich napisz, może Ci odpiszą. 

Opublikowano
Przed chwilą, g000dang napisał:

Możliwe, że tymczasowo została ona usunięta, mają bardzo duży ruch, odwiedź ich fanpage i do nich napisz, może Ci odpiszą. 

Zaryzykowałem, i zakupiłem pakiet Minecraft Premium i Peleryna Optifine z strony http://chmlauncher.pl/chmshop.html po kilku sekundach dostałem maila. Pelerynę dostałem na nick podany przy składaniu zamówienia oraz otrzymałem dane do migracji konta wiesz może jak zmigrować konto? Czy może lepiej napisać do nich o prośbę pomocy przy migracji?

Opublikowano
7 minut temu, Kac0per napisał:

Zaryzykowałem, i zakupiłem pakiet Minecraft Premium i Peleryna Optifine z strony https://chmlauncher.pl/chmshop.html po kilku sekundach dostałem maila. Pelerynę dostałem na nick podany przy składaniu zamówienia oraz otrzymałem dane do migracji konta wiesz może jak zmigrować konto? Czy może lepiej napisać do nich o prośbę pomocy przy migracji?

Wchodzisz na strone mojang, logujesz sie i wszystko zmieniasz, jezeli masz z tym problem to polecam obejrzec poradnik na youtube.

Opublikowano
4 minuty temu, g000dang napisał:

Wchodzisz na strone mojang, logujesz sie i wszystko zmieniasz, jezeli masz z tym problem to polecam obejrzec poradnik na youtube.

Ok dzięki za pomoc. Myślałem że ta strona (CHM Launcher) mnie oszuka bo nie ma ceryfikatu SSL wydawało mi się zawsze że tylko strony z ceryfikatem SSL są legitne a te bez niego nie są legitne a to miłe zaskoczenie.

Opublikowano
1 minutę temu, g000dang napisał:

NIe ma za co, jakbys mógł plusika dac ^_^ Ale mniejsza, jak bedziesz potrzebowal pomocy to pisz tutaj albo discord: Adaśś#1110

image.png

Dałem "Plusika" chodzi o obserwację? Sorry jestem nowy nie spędzam mega dużo czasu na tym forum więc niewiem obserwację dałem

Opublikowano

A moim zdaniem, lepiej okazać szacunek twórcom (tak wiem, Mojang został wykupiony przez Microsoft) i kupić grę na oficjalnej stronie. Wcale nie jest drogo, patrząc na to, że niektóre gry chodzą po 300 złotych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...