Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Programista do wynajęcia!

_sectasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jeżeli szukasz osoby do współpracy przy twoim projekcie to dobrze trafiłeś! Jestem chętny do współpracy programistą. Specjalizuję się w tworzeniu aplikacjach internetowych, Jednakże jestem w stanie bez problemu podjąc się każdego zlecenia które od ciebie otrzymam.

Języki programowania w których głównie pracuje: Python, C#, C++, Java, PHP 

Oferowane przeze mnie usługi programistyczne:

- Tworzenie stron internetowych i Aplikacji opartych o nowoczesne technologie, oraz dalszy ich rozwój.

- Róznego rodzaju skrypty automatyzujące.

- Aplikacje desktopowe na platforme windows oraz linux.

- Pisanie skryptów/ pluginów na różnego rozaju serwery gier.

- Tworzenie aplikacji mobilnych na platformy takie jak Android, IOS. 

Usługi administracyjne:

- Uruchomienie i konfiguracja serwera gier pod klienta.

- Postawienie strony internetowej na serwere przy użyciu technologi apache/nginx.

- Zarządzanie serwerem dedykowanym oraz vpsem.

- i wiele więcej!

Kontakt: Preferuje kontakt na email [email protected] oraz discord _sectasy#5375.

W przypadku stałej współpracy oferuje alternatywne metody kontaktu ze mną takie jak numer telefony, facebook.

Przyjmuje zlecenia jednorazowe, jak i stałe. Do każdego projektu podchodze indywidualnie, zapewniam innowacyjność oraz funkcjonalności jak najbardziej korzystne dla użytkowników końcowych.

Ceny usług są elastyczne, zależą od wielkości danego projektu, rodzaju współpracy itp. Zapewniam że cena będzie korzystna dla klienta jak i dla mnie i wszyscy bedziemy zadowoleni z przebiegu współpracu. Zapraszam do kontaktu!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Brak portfolio, brak informacji o bibliotekach, technologiach które używasz oraz z jakich API też korzystasz. Na jakim poziomie znajdujesz się w podanych językach i jak skomplikowane algorytmy realizujesz do projektów.
Brak GitHuba, i informacji o tobie, praktycznie zero informacji o tym co robisz, tworzysz, i kim jesteś.

Jestem programistą, zaufaj mi :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...