Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Cos Mi Zrobią?

PizzaMniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kronk dzis wstawił ta stronke z emailami no i wszedlem na około 20 e-miali ale nic nie zmienialem wszedlem w kilka wiadomości które były juz przeczytane a tak pozatym nic nie robilem . Czy mogą mi za to coś zrobić? jak tak to powiedzcie jak sie ustrzec niewiem zmienić IP czy coś . dam +

:]

Opublikowano

Wchodziłem na ok 20 kont i w tym przeczytałem 2 wiadomości ale poza tym nic nie zrobiłem więc chyba niema o co sie martwić prawda?

:]

Opublikowano

Jeżeli wszedłes na tego e-maila .Nic ci nie zrobią :P bo za co? Jeżeli coś zakosiłeś to niestety mogą ci cos zrobić..

PO 2 : TA BAZA DANYCH JEST SPRZED 3 MIECHÓW I KTOŚ POPROSTU ODKOPAŁ TO Z DYSKU ALBO NETA .NIe dygajcie xD

Pozdro

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Piszę tu żeby nie robic nowego tematu!

Bo był temat z tymi meilami i nagle znikną trafił do kosza? jeśli tak to czemu?

!!!+

@down Dzięki masz - :D

\

Opublikowano

Dlatemu aby mpc forum nie mialo z tym problemu

DAJ MI (-)

strong1.jpg

Poziom podwyższony za :

Opublikowano

Za samo włamanie się na skrzynkę pocztową może mieć przejebane , ale wątpię , żeby ktoś pobiegł z tym na Policje.

Proszę :

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie.

Podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

i7280_12.gif

Opublikowano

DUPA DUPA DUPA

nie bój żaby nic ci nie będzie

pozdrawiam :)

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

UP Dobre. :)Praktycznie nic ci nie zobią bo policja to lenie. ;)Teoretycznie mógłbyś zapłacić kare (chyba 200zl do 18 lat)

Opublikowano

I po co Ci to było ? :P

Praktycznie nic Ci nie zrobią , bo raczej nic nie zauważą , że coś się stało :P

Mój kolega przedłużył komuś lokate o 2 lata ^^ xdd.

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Tylko , że te przecieki były sprzed kilku miesięcy więc wiecie ile osób wchodziło na te emaile ? Poza tym jeżeli tylko wszedłeś nie powinno być żadnych problemów , lecz jeżeli pech tak chciał i akurat na tamtych kontach ktoś zrobił coś złego , np włamywał się na konto na allegro i coś przeskrobał , następnie właściciel podał to na policje to mogą być problemy . Przynajmniej ja tak uważam .

Opublikowano

Tak wogóle martwisz się o marne 20 e-mail ?

Ja z kolegą wchodziliśmy po 5 k i się nie martfimy ^.^

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

zacznijmy od tego ze maksymalna grzywna wynosci do 5tys zloty oraz 5lat pozbawienia wolnosci ja tam sie nie przejmoje weszlem na 2tys emaili i tylko 2 konta byly raz zmienilem do PayBack xD to najwyzej przyjada i co mi zrobia :P JPJPJPJPJPJPJPJPJPJP 100%

Opublikowano

Hehe, nasz kolega z forum znalazl konto 80 lv, na ktorym sa tez 61 dagger i bm :P Fart ^^ @UP'y ja nie dygam, stary przeciek to bez przypalu. Juz nie bede sie rozpisywal bo zrobilem to w temacie innym, ale oczywiscie wystraszeni modowie zaczeli srac w gacie i kasowali to...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To było sprzed 3 miechów albo lepjej.tam było moje konto ktore zrobiłem z pół roku temu zminiłem hasło z 1 miech temu i jakos te pasy co tam były nie działały na tlen oczywiście.Wszyscy sracie w gacie ,a i tak nic nie będzie.

DAJ MI (-)

strong1.jpg

Poziom podwyższony za :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...