Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

najserwery.png

Nowa lista serwerów minecraft - NajSerwery.pl

Siemaneczko! Ostatnio udało mi się stworzyć listę serwerów minecraft stylizowaną na wybór serwerów w grze.  Właścicieli serwerów serdecznie zapraszam do dodawania nowych serwerów na listę a osoby, które potrafią i lubią szukać błędów do testowania strony  😁 Strona jest w fazie beta-testów i każda sugestia jest mile widziana 😋

Główne zalety tej listy serwerów to:

• Ciekawy wygląd strony stylizowany wyborem serwerów z gry
  • Zabezpieczenia reCaptcha v2 oraz inne uniemożliwiające nabijanie głosów na liście (nawet nie próbujcie 😂)
  • Możliwość sortowania serwerów względem liczby graczy online lub polubień(domyślnie)
  • Automatyczne wykrywanie URL do strony serwera
  • Częste odświeżanie statusu serwerów (co około 60 sekund)
  • Informacja o rekordowej ilości graczy w ciągu ostatnich 60 dni
  • Obsługa rekordów SVR
  • API umożliwiające sprawdzenie czy gracz polubił serwer

Zapraszam jeszcze raz do dodawania swoich serwerów do listy oraz przekazywania sugestii w postach jak jeszcze można udoskonalić listę 😁

https://najserwery.pl/

Edytowane przez PWWPMC

3728097908.png

Opublikowano

Wlasnie to podlaczam pod mclist'e zeby to i to dzialalo zawsze to wiekszy ruch na Wasza strone po przez nagrody dla graczy od nas to co mamy myslec nam dobrze i wam 🙂 bo w przyszlosci wiadomo ze i u was bedzie Kup Premium liste wiec powodzenia z interesem

Opublikowano
1 godzinę temu, Verlikylos napisał:

CleanShot 2020-05-18 at 13.03.18.png

🤔

Ciekawe 🤨 Strona była całkowicie niedostępna czy tylko jedna z zakładek?
Poprawiałem wyświetlanie MOTD i może akurat te 2 minuty przerwy technicznej pokryły się z próbą wejścia 😅

3728097908.png

Opublikowano
2 minuty temu, PWWPMC napisał:

Poprawiałem wyświetlanie MOTD i może akurat te 2 minuty przerwy technicznej pokryły się z próbą wejścia 😅

Chyba tak właśnie było, bo już działa 😁

rocketnite-sygna.png

Opublikowano
2 minuty temu, Verlikylos napisał:

Chyba tak właśnie było, bo już działa 😁

To jeszcze czekam na opinie inspiratora stylu strony co sądzi o wykonaniu 😎

3728097908.png

Opublikowano
4 minuty temu, PWWPMC napisał:

To jeszcze czekam na opinie inspiratora stylu strony co sądzi o wykonaniu 😎

- Płaczę nad w pełni animowaną ikonką statusu serwera, nad którą trochę spędziłem, a nie jest do końca u ciebie zaimplementowana 😂
- Można by lepiej ostylować tego selecta z wyborem sortowania serwerów.
- No i chyba właściwość line-height w buttonach jest źle trochę ustawiona, bo tekst nie znajduje się na środku.

- Tekst na buttonach i placeholder w inputach jest taki jakiś cienki. Dodatkowo temu na buttonach brakuje cienia.

Ale całościowo jest spoko. Polecam ogarnąć Reacta i w przyszłości w pełni wykorzystać możliwości szablonu 😉

rocketnite-sygna.png

Opublikowano

Fajny pomysł na stronę, serio. Dobrze też wykombinowanie z sortowaniem po ilości graczy online. Masz w planach dodawać sortowanie po wersji minecraft albo trybie serwera?

Opublikowano
12 godzin temu, hawK13 napisał:

Fajny pomysł na stronę, serio. Dobrze też wykombinowanie z sortowaniem po ilości graczy online. Masz w planach dodawać sortowanie po wersji minecraft albo trybie serwera?

Tak, już nawet mam w planach dodanie informacji o trybie serwera (po znalezionych na stronie internetowej słowach oraz tych z MOTD czyli np. freebuild survival itd.)

Dzięki za podpowiedzi jak ulepszyć stronkę 😄

3728097908.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Update:
- Dodany system typów serwera, który bazuje na MOTD oraz informacji zawartych w tagach strony serwera.
- Link w prezentacji już jest aktywny (nie zauważyłem, że MPC zrobiło psikusa i linki przestały poprawnie kierować do strony)
- Błąd powodujący niepoprawne wyświetlanie statusu kilku serwerów został poprawiony

Zapraszam do dodawania serwerów  😁

https://najserwery.pl/dodaj/

3728097908.png

• 8 miesięcy temu...