Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loss, ping i spadek fps na serwerach Faceit

geford

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem FPS ping loss i te sprawy mam wszystko ok neta tak samo wysyłanie pobieranie też ok ale mam ścinki w cs gdy gram faceit, mm czy na serwerach społecznościowych gdy gram w inne gry typu fifa czy rust online z kolegami to nic takiego nie mam zaktualizowałem sterowniki, cs odinstalowałem i zainstalowałem od nowa, spojność plików też zrobiłem nie wiem co już mogę zrobić pomocy 

Opublikowano

Może tutaj nie chodzi o sam fakt serwerów Faceit, a o 128 tick? Skorzystaj z innych niż Faceit serwerów z takim tickrate i sprawdź czy problem występuje. 

185241494535326637230.png

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Loss, ping i spadek fps na serwerach Faceit
Opublikowano

powiem tak ten problem zjawił mi się jak ogarnąłem sobie nowego neta lepszego bo grałem na mobilnym teraz przez 3 miesiące muszę wytrzymać na radiowym internecie bo za te 3 miechy światłowód będę miał. Miałem takie ścinki tak samo tylko w cs go w innych gierkach nie miałem zrobiłem format komputera i po formacie nie miałem już tych ścinek w cs ( może po prostu szczęście ) i po 3/4 tygodniach znowu ten problem wrócił i tak samo tylko w cs go i to jak na faceit, czy zwykłych meczach turniejowych na 64 tick czy na serwerach społecznościowych dziś będę grał w cs to dam znać. i mam jeszcze pytanie to może być przez internet ? nie znam się ogólnie pierwszy raz neta mam " kablowego " 

Opublikowano

tak ale jak gram w cs to od razu przełączam kabel do komputera 

image.pngtu są wyniki z speedtest kolega mi mówił że on ma trochę gorsze a nie ma takiego problemu z cs. Ogólnie dziwna sprawa bo tak jak pisałem wcześniej grałem na mobilnym i nigdy nie miałem takich ścinek. Tu jeszcze podaję linka do YouTuba gdzie mam podobnie jak ten typek z linku tylko że mu skacze loss itp a ja to wszystko mam tak jak powinno być. Jak by trzeba było to mogę zrobić też mały filmik i pokazać 

"

Opublikowano

Przed wystartowaniem meczu zrestartuj router i sprawdź, czy coś pomogło. Jakiś czas temu korzystałem też z routera tej firmy i zawsze musiałem przed pierwszym meczem go zrestartować inaczej miałem stuttering. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

właśnie chodzi mi o to że jak zaczynam grać w cs to przełączam kabel z routera i podpinam do komputera. Nawet z gniazdka wyciągam kabel i wsadzam :x 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...