Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon.pl [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png.90ddbbc491bcfc409b01b881e0eefe8

Start 15.05.2020 18:00

Otwarta beta do 15.05.2020 12:00 (konta z bety nie zostają)

Tęskniliście za starym dreikonem? A może jesteście nowi i szukacie serwera na którym można się łatwo dorobić eq i dobrze bawić, jednocześnie się przy tym nie nudząc? Dobrze trafiliście! Postanowiliśmy odświeżyć dobrze wspominane koncepty z Dreikona S1 i S2, tak aby stworzyć odsłonę, która znów będzie mogła umilać Wam czas długimi miesiącami!

info-podstawowe.png.a6239d612c31a76a1987

Typ serwera: Easy

Max lvl: 160

6/7 bonus: Nie

linki.png.2cdf786567fbebe6989aae25f0e2e1

Strona Główna

dreikon.pl

https://dreikon.pl/register

Klient

https://dreikon.pl/download

Support

support.dreikon.pl

Forum

forum.dreikon.pl

Pełna prezentacja serwera:

przenieś mnie!

Zapowiedzi:
przenieś mnie!

SS weryfikacyjny:

Spoiler

97282971_659702654590297_4418864629904572416_n.png

Skład teamu:

Azoom @ZnowuJa

True @True990

Skaira @Skaira

Opublikowano
5 minut temu, aver1 napisał:

Który to już dreikon XD powodzenia chociaż wiadome jest miesiąc szału i tyle z tego zostanie😝

Ale z ciebie optymista, max 1,5 tygodnia i będzie masowe sprzedawanie kont.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
19 godzin temu, SiureK™ napisał:

inny żart poprosze, tego nie umiecie już opowiadać 😂

Nie wiem co ćpałeś, ale Surek nigdy nie miał nic z Dreikonem wspólnego. Sponsorem jest True. 

~

Serwer wystartował o 18:00 bez żadnych problemów. 🙂

Opublikowano

Ale przeruchana ta nazwa, ciekawe jak szybko pierdolnie. Ale przynajmniej forum nawet nieźle zrobione (co w tych czasach potrafi być o dziwo wyczynem).

Opublikowano
4 godziny temu, Skaira napisał:

Nie wiem co ćpałeś, ale Surek nigdy nie miał nic z Dreikonem wspólnego. Sponsorem jest True. 

~

Serwer wystartował o 18:00 bez żadnych problemów. 🙂

Czyli jeszcze gorsza istota. 

Opublikowano
45 minut temu, Revayerq napisał:

Ale przeruchana ta nazwa, ciekawe jak szybko pierdolnie. Ale przynajmniej forum nawet nieźle zrobione (co w tych czasach potrafi być o dziwo wyczynem).

Uważam, że inne są bardziej i zdecydowanie częściej xD Nie wró mi tu ż z fusów :c 

28 minut temu, Jacob S napisał:

Czyli jeszcze gorsza istota. 

To akurat +1 😕 

~

Na forum jest konkurs pt. Memiczny Dreikon, zachęcam do udziału. 

Opublikowano

Serwer cienki jak dupa weza. Expa do 80 lvl w 5 min a potem nagly spadek. Mapy niezoptymalizowane - ta na 80 to jeden wielki lag. Zeby nie bylo, ze gram na gownie: gtx 1080, i7, 300mb upc. Najpier zoptymalizujcie mapy a potem wypuszczajcie serwer.

Opublikowano
4 godziny temu, ledinos napisał:

Serwer cienki jak dupa weza. Expa do 80 lvl w 5 min a potem nagly spadek. Mapy niezoptymalizowane - ta na 80 to jeden wielki lag. Zeby nie bylo, ze gram na gownie: gtx 1080, i7, 300mb upc. Najpier zoptymalizujcie mapy a potem wypuszczajcie serwer.

Widać pajacu że nie masz pojęcia jak działa metin, jeżeli kilkaset ludzi lata po mapie to są lagi co widać przy odpalaniu miksturek albo wchodzeniu na wierzcha

Opublikowano
6 godzin temu, Silver™ napisał:

Widać pajacu że nie masz pojęcia jak działa metin, jeżeli kilkaset ludzi lata po mapie to są lagi co widać przy odpalaniu miksturek albo wchodzeniu na wierzcha

Pajacow szukaj u siebie w domu to po pierwsze dzieciak. Jak zaczynalem grac w ta gre to latales z gilem po nosie. Na wielu innych serwerach, gdzie gralo wiecej ludzi, nigdy takiego zjawiska nie bylo. Nawet stare serwery sprzed x lat. Wiec badz na tyle pokorny, ladnie sklej pyszczydlo i wracaj do budy :)

Opublikowano
20 minut temu, ledinos napisał:

Pajacow szukaj u siebie w domu to po pierwsze dzieciak. Jak zaczynalem grac w ta gre to latales z gilem po nosie. Na wielu innych serwerach, gdzie gralo wiecej ludzi, nigdy takiego zjawiska nie bylo. Nawet stare serwery sprzed x lat. Wiec badz na tyle pokorny, ladnie sklej pyszczydlo i wracaj do budy :)

weź gościu spierdalaj, nie wiesz ile mam lat a pierdolisz kocopoły baranie to po pierwsze, a dwa jak dużo mobów jest i graczy na jednej mapie są takie efekty, chuja w tą gre grałeś i chuja widziałeś

Opublikowano
1 minutę temu, Silver™ napisał:

weź gościu spierdalaj, nie wiesz ile mam lat a pierdolisz kocopoły baranie to po pierwsze, a dwa jak dużo mobów jest i graczy na jednej mapie są takie efekty, chuja w tą gre grałeś i chuja widziałeś

Widze jak sie zwracasz do innych maly lumpie i to mi wystarczy. Jest roznica pomiedzy metinowym "lagiem" a 4-5 sek lagiem na ich mapie od 80, wiec skoncz swoje kozaczenie bo jestes malutki 😉

Opublikowano

Po przygodzie na De**a spróbowałem tutaj i totalna kpnia to jest 😄

Coraz gorsze te serwer ludzie stawiają... 

Nie wiem jaki jest fun z latania caly czas na metki i bossy, które respią się cały czas...

Item Shop drogi jak.... 

Granie na serwie nudne i bez sensu, że nie można niczym handlować... 

Ludzie na serwie handlują tylko ksiegami polimorfii bo wszystko inne to syf :) 

Po co robić drop eq do expa z metków, które każdy może uwalić... zero przyjemności z gry dlatego, że na takim czymś psuje się rynek, ktorego i tak na serwerze nie ma. 

Nie polecam serwera. 

3/10 - to jest max co moge dać po zagraniu 1000 minut...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
53 minuty temu, Arczi999 napisał:

Tutaj dodam rowniez ssa jaka administracja na Dreikonie przebywa, jednym slowem smiech na sali, dlatego latałem tam odpalony xD

Bez tytułu.png

No i co ten ss pokazuje? 

Opublikowano
1 minutę temu, JNK_ napisał:

No i co ten ss pokazuje? 

Widze kolejna ameba pewnie od teamu dreikon.

Pokazuje to ze zglaszajac bota mozna dostac bana na 1h 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...