Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlotMe - nie można niszczyć bloków

polar132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie gracze nie mogą budować na własnych działkach jak i też niszczyć po zniszczeniu warstwy trawy gracz może kopać dirta pod spodem. Wersja 1.12.2

Lista pluginów: AuctionHouse-Legacy-2.0.8, Citizens, DropChest, DynmapPlotMe, EasySetSpawn, EssentialsX-2.17.2.46, EssentialsXChat-2.17.2.46, ichat-2.1.1, Itemizer, LaggRemover-2.0.2, LockupDrops, LuckPerms-Bukkit-5.0.72, Multiverse-Core-4.1.0 MythicMobs-4.9.0, OldCombatMechanics, PlotMe-Core, PlotMe-DefaultGenerator,RandomTP, RPGHealthPlus, Shopkeepers-2.2.2, Skript, StoneDrop, StoneGenerator_V1.5, Trading_v3.2, UberEnchant, Vault, viabackwards-all-3.0.00SNAPSHOT, wordedit-bukkit-6.1.9, wordguard-bukkit- 6.2.2

jak ktos ma jakieś porady żeby usunąćlub dodać lepsze najpiszcie 🙂 daje +

Opublikowano

Spróbuj usunąć na moment LuckPerms 🙂

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano
9 minut temu, polar132 napisał:

a co jeśli luckperms mi jest potrzebne?

rozumiem, że może być ci potrzebne, usuń je na moment i zobacz czy pomogło 

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Gracz dostaje jakąś wiadomość czy po prostu nie może budować? Sprawdź czy nie ma na tej warstwie trawy żadnego cuboida od WorldGuard (weź skórę do ręki i kliknij lewym na trawę)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, problem tkwił w tym że wystarczyło zaznaczyć flagi na block-break i block-place na allow i tyle 🙂

• Yaboku zmienił(a) tytuł na PlotMe - nie można niszczyć bloków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...