Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanaria.pl [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fanpage_link.png

start_new.png

bar_up.png

prezka1.png

prezka2.png

prezka3.png

prezka4.png

prezka20_new.png

prezka23.gif

prezka27.png

prezka5.png

prezka6.png

prezka21.png

prezka7.png

prezka8.png

prezka9.png

prezka10.png

prezka24.gif

prezka26.png

prezka22_fixed.gif

prezka25.gif

prezka11.png

prezka13_new.png

prezka12.png

prezka14.png

prezka19.png

prezka15.png

prezka16.png

prezka17.png

prezka18_new.png

bar_botom.png

PS.
Zdążyliśmy już zauważyć, że kiedyś pojawił się serwer z tą samą nazwą, jednak bardzo prosimy,

aby nie dopatrywać się tutaj teorii spiskowych, zapewniamy, że jedyną wspólną cechą jest nazwa,

natomiast administracja jak i sam serwer w sobie nie są w żaden sposób ze sobą powiązane.

Mamy nadzieję, że jest to dosyć proste do zauważenia zwłaszcza po jakości jaką my prezentujemy.

Zespół serwera:

Administrator - Jaxon

Administrator - Curcio

Super Mistrz Gry - Tomek

Weryfikacja:

Spoiler

0pUMorV.png

Opublikowano

PL 2010-2012 z jakimis petami i pierscieniami xD? Na waszym miejscu darowałbym sobie takie porównania. Ogólnie zapowiada się ciekawy hard, oczywiscie jesli nie jest pobugowany. Była/jest/bedzie jakas beta?

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Hard] Tanaria.pl
Opublikowano
4 godziny temu, kamikatze9 napisał:

PL 2010-2012 z jakimis petami i pierscieniami xD? Na waszym miejscu darowałbym sobie takie porównania. Ogólnie zapowiada się ciekawy hard, oczywiscie jesli nie jest pobugowany. Była/jest/bedzie jakas beta?

Nie jest to oldschool 1:1 2010-2012, jest to serwer który stara się utrzymać oldschoolowy klimat, ale także daje coś od siebie, aby rozgrywka nie stała się za szybko monotonna. Musimy mieć też jakieś pole do popisu jeżeli chodzi o aktualizacje. Tworząc całkowicie serwer oparty na starych latach nie moglibyśmy nic od siebie dodać, a serwer po jakimś czasie siłą rzeczy wyludniłby się.

Będzie beta przed startem, na ten moment nie mogę podać żadnych konkretnych informacji.

Opublikowano

Pytanie do administracji: Czym waszym zdaniem wyróżnicie się na tle dzisiejszych serwerów, robiąc serwer "sklejkę" bez większych innowacji, jak z reklamą i promocją serwera?

Opublikowano
14 godzin temu, Blood Moon napisał:

Pytanie do administracji: Czym waszym zdaniem wyróżnicie się na tle dzisiejszych serwerów, robiąc serwer "sklejkę" bez większych innowacji, jak z reklamą i promocją serwera?

Muszę Ciebie rozczarować, gdyż serwer nie jest sklejką. Myślę, że prywatne serwery dorosły do tego etapu, gdzie ludzie szukają nie tyle innowacji, co po prostu dobrej i przyjemnej rozgrywki, ale rozumiem, że zdarzają się osoby, które zatrzymały się w czasie. Serwer jest ciągle promowany i ustalamy kolejne współprace np. z youtuberami, zapewniam jednak, że serwer nie ma zamiaru startować z 100 osób online, zrobimy wszystko co możliwe, nawet jeżeli miałoby to się wiązać z przełożeniem startu.

Opublikowano

Jak dla mnie to wszystko wygląda naprawdę spoko. Ogromny plus za zablokowanie groty. Już nie mogę się odczekać typów expiących w red lesie 😄 

Opublikowano

Mi też się podoba 😄 Zagram, mam nadzieje że nie będzie krytycznych bugów i nie zostawicie projektu po miesiącu żeby żył własnym życiem 😄 Powodzenia. Widzimy się na stracie ! 

Opublikowano

Ja tu widzę jedno fajne usprawnienie dla serwera hard, o którym wiele osób zapomina, ale nie jest to jakieś niewiadomo-co, jeden fajny system (acz nie rewolucyjny), dokończenie jednej rzeczy, która nie została do wykorzystana przez twórców i drugi fajny system, który w sumie nie do końca jest systemem. Troszkę mało jak na możliwości ,,podstawki'' oraz fakt, iż jest to serwer hard, gdzie przy małej ilości poziomów, kontentu musi być i musi być on ciekawy. Słabo, nie widzę powodzenia, za to widzę materiał do ,,wzorowania się'' dla innych ludzi (materiał, czyli to co opisałem na początku).

Opublikowano
14 godzin temu, ChanellMaciek33 napisał:

Niby spoko serwer się zapowiada tylko nasuwa mi się pytanie - Co ten serwer ma wspólnego z Metinem z 2k10-2k12 oprócz expa? xD

Odpowiadam cytatem: 😃

Dnia 13.05.2020 o 14:16, Tanaria.pl napisał:

Nie jest to oldschool 1:1 2010-2012, jest to serwer który stara się utrzymać oldschoolowy klimat, ale także daje coś od siebie, aby rozgrywka nie stała się za szybko monotonna. Musimy mieć też jakieś pole do popisu jeżeli chodzi o aktualizacje. Tworząc całkowicie serwer oparty na starych latach nie moglibyśmy nic od siebie dodać, a serwer po jakimś czasie siłą rzeczy wyludniłby się.

Będzie beta przed startem, na ten moment nie mogę podać żadnych konkretnych informacji.

12 godzin temu, Revayerq napisał:

Ja tu widzę jedno fajne usprawnienie dla serwera hard, o którym wiele osób zapomina, ale nie jest to jakieś niewiadomo-co, jeden fajny system (acz nie rewolucyjny), dokończenie jednej rzeczy, która nie została do wykorzystana przez twórców i drugi fajny system, który w sumie nie do końca jest systemem. Troszkę mało jak na możliwości ,,podstawki'' oraz fakt, iż jest to serwer hard, gdzie przy małej ilości poziomów, kontentu musi być i musi być on ciekawy. Słabo, nie widzę powodzenia, za to widzę materiał do ,,wzorowania się'' dla innych ludzi (materiał, czyli to co opisałem na początku).

Według nas serwer ma bardzo duże pole do popisu w aktualizacjach, a to jest bardzo ważny element, aby serwer był stabilny i służył graczom przez dłuższy czas. To jest nasz cel, który chcemy osiągnąć, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Dzięki za komentarz!

PS.

Zaktualizowano prezentacje o informacje dot. nowego dungeonu - Orcze Kazamaty.

Opublikowano

Drodzy gracze! Jak dobrze wiecie za tydzień tj. 29 maja planowany był start serwera. Mówię w czasie przeszłym dlatego, że ta data zostaje przesunięta o 2 tygodnie na 12 czerwca 2020 o godz. 18:00.

Decyzja o zmianie daty startu nie była prosta, jednak wierzymy, że wpłynie ona pozytywnie na wszystkie ze stron. Zależy nam na szerszej reklamie serwera, a to oznacza, że potrzebujemy troszkę więcej czasu.

Mamy nadzieję, że zrozumiecie naszą chęć, aby serwer był bardziej popularny, zależy nam na Waszej rozgrywce, która będzie nieporównywalnie lepsza z większą społecznością.

Dobrą wiadomością jest to, że coraz bardziej zbliżamy się do beta testów, gdzie będziecie mogli pierwszy raz wejść na serwer. Więcej informacji wkrótce.

Dziękujemy za zrozumienie!

Opublikowano
31 minut temu, lukasz5050 napisał:

Jak przykro już się szykowałem żeby kupować m2boba a tu przekładacie nie dobrze 😁

W trosce o Twój portfel radzimy nie kupować premium, bo po prostu stracisz pieniądze - u nas cheaty nie zadziałają.

Opublikowano
2 godziny temu, Tanaria.pl napisał:

W trosce o Twój portfel radzimy nie kupować premium, bo po prostu stracisz pieniądze - u nas cheaty nie zadziałają.

Było wiele, wiele serwerów pewnych siebie w kwestii antycheatów, limiterów, wszelkiego rodzaju blokad - i większość społeczności metina wie jak to się skończyło. Nie jesteście w stanie temu zapobiec w 100%, tworzycie serwer i powinniście wiedzieć, że tylko i wyłącznie wyłapywanie ludzi da wam tutaj rezultaty.

Opublikowano
2 godziny temu, Tanaria.pl napisał:

Nigdy się nie spotkałem z czymkolwiek co ma kod, że w 100% się zabezpieczyli przez cheatami i innymi szkodliwymi rzeczami, ale no chyba, że jesteście jedyni w swoim rodzaju . XDDD

Ile robicie ten projekt już?

Opublikowano
2 godziny temu, Blood Moon napisał:

Było wiele, wiele serwerów pewnych siebie w kwestii antycheatów, limiterów, wszelkiego rodzaju blokad - i większość społeczności metina wie jak to się skończyło. Nie jesteście w stanie temu zapobiec w 100%, tworzycie serwer i powinniście wiedzieć, że tylko i wyłącznie wyłapywanie ludzi da wam tutaj rezultaty.

2 godziny temu, Hya. napisał:

Nigdy się nie spotkałem z czymkolwiek co ma kod, że w 100% się zabezpieczyli przez cheatami i innymi szkodliwymi rzeczami, ale no chyba, że jesteście jedyni w swoim rodzaju . XDDD

Ile robicie ten projekt już?

2 godziny temu, Resso. napisał:

Nasze zabezpieczenia nie zablokują możliwości injectowania cheatów, czy ich włączania. Fakt, odpalicie m2boba czy inne oprogramowanie, włączycie opcję mobbera, waithacka, fishbota, wallhacka etc. Jednak co z tego jak po sekundzie dostaniecie disconnecta, albo po prostu nic nie będzie się działo. 🙂 Oczywiście zapraszam na serwer, aby spróbować się pobawić na cheatach (i nie tylko 😎), nasz zespół bardzo lubi wyzwania, jeżeli komuś się uda coś zrobić to będziemy mogli się wspólnie pobawić, a być może my jako developerzy czegoś się nowego nauczymy. 😁

Niestety musieliśmy wesprzeć najpopularniejszych twórców cheatów, wykupując premium ich cheatów, aby móc przetestować to na naszym serwerze - całe szczęście udało nam się osiągnąć to co zamierzaliśmy.

Pozdrawiamy i zapraszamy wszystkich cheaterów metina - w końcu od tego jest to forum (a przynajmniej było lata temu). 🤗

Opublikowano
Dnia 26.05.2020 o 19:47, Tanaria.pl napisał:

Nasze zabezpieczenia nie zablokują możliwości injectowania cheatów, czy ich włączania. Fakt, odpalicie m2boba czy inne oprogramowanie, włączycie opcję mobbera, waithacka, fishbota, wallhacka etc. Jednak co z tego jak po sekundzie dostaniecie disconnecta, albo po prostu nic nie będzie się działo. 🙂 Oczywiście zapraszam na serwer, aby spróbować się pobawić na cheatach (i nie tylko 😎), nasz zespół bardzo lubi wyzwania, jeżeli komuś się uda coś zrobić to będziemy mogli się wspólnie pobawić, a być może my jako developerzy czegoś się nowego nauczymy. 😁

Niestety musieliśmy wesprzeć najpopularniejszych twórców cheatów, wykupując premium ich cheatów, aby móc przetestować to na naszym serwerze - całe szczęście udało nam się osiągnąć to co zamierzaliśmy.

Pozdrawiamy i zapraszamy wszystkich cheaterów metina - w końcu od tego jest to forum (a przynajmniej było lata temu). 🤗

Krótko mówiąc - nie był to oczywiście atak na Was z mojej strony. Ja sam serwer jak najbardziej polecam z racji tego, że jesteście bardzo rzeczową administracją, powodzenia!

Opublikowano

Sobie pogram a co mi tam, tylko jedno główne pytanie, Co z reklamą? Bo jeżeli będzie mało graczy na start to automatycznie serwer skazany na porażkę dla mnie jak dla innych.

Chętnie wbije na starcie. 😉

Opublikowano
31 minut temu, kaczordonald123 napisał:

Sobie pogram a co mi tam, tylko jedno główne pytanie, Co z reklamą? Bo jeżeli będzie mało graczy na start to automatycznie serwer skazany na porażkę dla mnie jak dla innych.

Chętnie wbije na starcie. 😉

Jak tylko pojawi się beta (na 100% w tym tygodniu) to YTberzy zaczną nagrywać zapowiedzi. 🙂

Opublikowano

Na jaki okres czasu planujecie, że serwer będzie funkcjonować? (1 rok / 2 lata lub więcej?)

Opublikowano
23 godziny temu, Itan napisał:

Na jaki okres czasu planujecie, że serwer będzie funkcjonować? (1 rok / 2 lata lub więcej?)

Oczywiście nie robimy serwera na miesiąc, chcielibyśmy żeby serwer stał o wiele wiele dłużej. Ciężko określić na ile planujemy, chcemy żeby trwał jak najdłużej. Nie ma dla nas żadnej granicy, jeżeli gracze będą zadowoleni z tego co robimy to nie widzimy powodu, żeby serwer zamykać.

Opublikowano

i kolejny serwer co tak zapewniał, że żaden cheat nie będzie działać, a na pewnym forum jest dostępne wszystko od dmg do mh i działa cacy xD

Ja się dziwie, że ludzie w 2020 roku na takie coś się nabierają jak administracja pisze xD

i pytanie czemu macie randomowe nicki zamiast przedstawić swoje prawdziwe czyli Tharel, Evor?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...