Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy doświadczonych/uczączych sie programistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, poszukujemy dostwiadczonych jak i uczących sie programowania osob! Dajemy mozliwosci rozwinięcia sie oraz i wspolpracy przy większym projekcie. Oczywiscie za dobrze wykonaną robote nalezy sie takze i wynagrodzenie tak więc owe bedzie osoba dostawac. Poszukujemy takze i osob kreatywnych ktore mysla out of the box oraz i wiedzą czego gracze chcą. Jestesmy otwarci na ciekawe propozycje tak więc zapraszam do pisania do mnie prywatnych wiadomosci z podstawowymi informacjami na temat samego siebie!

Dodatkowo: Posiadamy gotowe pluginy lecz nie posiadamy programisty który na dłuzszy termin by chcial z nami wspolpracować za opłatę stąłą.

Dodatkowo: Projekt posiada bardzo duze zainteresowanie od strony graczy bardzo duzo sie udzielają oraz i głosują w ankietach jak i piszą nam duzo ciekawych pomyslów. 

EDIT; NIKT SIE NIE ZGŁOSIŁ DALEJ POSZUKUJEMY!

• Cannabis131 zmienił(a) tytuł na Poszukujemy doświadczonych/uczączych sie programistów
Opublikowano
Dnia 21.05.2020 o 04:39, Zbucki napisał:

Dalej nie znalazłeś programisty? Oj, ciekawe dlaczego??

Znalazłem lecz jak sam widzisz nie poszukuje tylko samych programistów. Post sie czyta cały a nie tylko sam tytuł 😉 

1 godzinę temu, Mateuszz_ napisał:

Napisz na dc:

Mateuszz_#2280

3 godziny temu, Spidii1337 napisał:

DanielQ#3655 Polecam

Zaakceptujcie zaproszenia 😜

Opublikowano
Dnia 27.05.2020 o 19:59, Spidii1337 napisał:

Nie polecam

Nie polecasz poniewaz? Jakaś argumentacja? A chwilka ty jej nie masz;( Sad life Nie polecasz? Bo rozgryzłem twoją działalność bonsko ferniqu? Wielki programisto ktory nie potrafi podstawowych opcji dopisać do core?;( so sad

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...