Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dźwiękiem i mikrofonem na Discordzie

Castio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie.

Mam problem z Discordem, czy mógłby ktoś mi pomóc?

Zakupiłem nowe słuchawki MARSHALL MAJORS III Bluetooth.

Problem jest taki, że dobra jakość dźwięku przy odtwarzaniu to STEREO, a słaba ZESTAW SŁUCHAWKOWY.

Zależy mi na tym aby odtwarzane było poprzez STEREO, a nagrywane poprzez ZESTAW SŁUCHAWKOWY.

Jednakże kiedy to ustawię nie słyszę tego co ktoś mówi w Discordzie, oraz nie słyszę muzyki w przeglądarce.

Czy znacie na to jakiś sposób?

Dodam, że przy moim upragnionym ustawieniu (STEREO-dźwięk / ZESTAW - mikro) w przeglądarce wszystko ładnie działa... (bez odpalonego Discorda)

Bardzo dziękuję za każdą chęć pomocy, wiele to dla mnie znaczy ponieważ spędza mi to sen z powiek.

1k.PNG

2k.PNG

3k.PNG

1389306494-U1084641.png

By Me.

Opublikowano

Zaopatrz się w program voicemeeter dodaj w nim swój mikrofon na wejscie, a na wyjście dodaj słuchawki i ustaw w discordzie na ten program. Dodam, że musisz mieć go cały czas włączonego.

Opublikowano
2 godziny temu, _sectasy napisał:

Zaopatrz się w program voicemeeter dodaj w nim swój mikrofon na wejscie, a na wyjście dodaj słuchawki i ustaw w discordzie na ten program. Dodam, że musisz mieć go cały czas włączonego.

XDD ja to mam szczęście do wszystkiego.

Input jest w odtwarzaniu a Output w nagrywaniu... Probowalem zamienic miejscami...

dd.PNG

1389306494-U1084641.png

By Me.

Opublikowano
2 minuty temu, Castio™ napisał:

XDD ja to mam szczęście do wszystkiego.

Input jest w odtwarzaniu a Output w nagrywaniu... Probowalem zamienic miejscami...

dd.PNG

Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem XD Pokaż config programu

Opublikowano
3 minuty temu, _sectasy napisał:

Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem XD Pokaż config programu

A gdzie to jest?

1389306494-U1084641.png

By Me.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z dźwiękiem i mikrofonem na Discordzie
Opublikowano
12 godzin temu, _sectasy napisał:

Po prostu włącz program i pokaz ss.

ZESTAW SŁUCHAWKOWY - MIKROFON

STEREO - DŹWIĘK

FDF.PNG

1389306494-U1084641.png

By Me.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 7.05.2020 o 21:26, _sectasy napisał:

W sprawie tego programu mam jedno pytanie. Da się wyłączyć jakoś podsłuch mikrofonu w tym programie? Gdy chcę w ten sposób sprawdzić mikrofon na dsc słyszę cały czas voicemetter'a gdy gram tak samo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...