Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detale shadera

adas1916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś odpaliłem cska po długiej przerwie i spostrzegłem, że bardzo ładnie mi się świecą skiny, zawsze ustawienia graficzne miałem ustawione na najniższe, żeby podbić klatki. Gdy wszedłem w ustawienia, żeby zmienić ustawienia graficzne na najniższe to okazało się, że mam już ustawione najniższe jakie się da, z tego co wiem to ustawienie związane ze świeceniem się skinów to detale shadera. Teraz nie wiem co zrobić bo grafikę mam bardzo ładną, co zjada mi fpsy, a nie wiem jak mam to zmienić, bo wszystkie ustawienia graficzne mam na najniższe jakie są. Nie wiem czy to przez jakiś kolejny świetny pomysł valve na aktualizację, czy coś innego. Próbowałem restart gierki, zmieniałem ustawienia na najwyższe, a potem znów na najniższe i nic nie pomogło. Nie mam ustawionych żadnych parametrów startowych. Licze na pomoc. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...