Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieustanne bany podczas używania m2boba na PL

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej uzywam boba od dawna i nigdy tyle banow sie nie posypalo. Co nie zaloze konta to przychodzi ten sam GM Tachu (serwer Polska) i mnie banuje. Sa dwie opcje. Albo caly czas lazi po m2 i trafia na mnie albo ma jakies logi ze cos jest nie tak z moim kontem. Tylko niby co? Jak sie ustrzec? Gdzie dropic odlamki na 30 lub 40 lvlu? Bo i m2 i pustynia odpada bo co chwile ban.

Opublikowano

14 minut temu, DonDova napisał:

Widocznie zadużo razy podpadłeś i już mają cię na oku. zmien se Ip i po sprawie.

Właśnie zmieniam Proxifierem co chwile na inne, każde konto jest na innym IP a i tak co chwile ban

• Aive zmienił(a) tytuł na Nieustanne bany podczas używania m2boba na PL
Opublikowano

Tachu teraz wziął się za banowanie w końcu ;d stawiaj boty w godzinach nocnych to może rzadziej Cie dopadnie ;d ewentualnie możesz postawić postacie gdzieś na pustyni 😄 

apBVFJp.png

Opublikowano

Polecam stawianie botów między godzinami 00h -4h lub  5h-9h rano dotego Cyber Ghost (najlepszy do zmiany Ip najlepiej ustawić poza UE) no i oczywiście powiadomienie Gm żeby cie logało jak gm jest w pobliżu. ja tak robiłem i ani razu bana niedostałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...