Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2,5k

Riflemando

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 2,5k
Kiedy zamierzasz kupić zestaw (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)? w tym miesiącu

Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? 1280x1024, ale mam zamiar kupic 1920 x 1080

Do czego ma służyć komputer? Do gier jak np. GTA V,Fortnite,CSGO,FIFA 20

Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? nie

Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? nie

Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? jesli doda to wiecej fps to czemu nie

Czy części mogą być używane? nie

W skrócie potrzebuje zestawu do gier do max 2,5k tak zeby mozna bylo sobie pograć na przyjemnych FPSach :)

Opublikowano

Cześć, moja propozycja https://www.x-kom.pl/lista/x4xb92e4m o ile szybko planujesz dołożyć ram, jeżeli to zamiana na dwie kości po 4 GB.

Chociaż widze, że z ceną na GTX1650 Super, trochę przesadzają. Możesz ją wymienić na PowerColor Radeon RX 580 Red Dragon 8GB GDDR5

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Na ten moment 1650S w x-kom to wyłącznie ASUS GTX 1650 SUPER ROG Strix OC. Jeśli coś od AMD, ale nowszego niż RX 580 to Sapphire RX 5500 XT Pulse 4GB. Proline posiada w ofercie Gigabyte GTX 1650 SUPER Windforce OC - jeśli nie szkoda Ci 20 zł na kuriera to warto go brać, gorzej niż Zotac pod względem kultury pracy nie będzie.

Szkoda, że R3 3300X na dzień dobry ma cenę z kosmosu, bo po testach widać, że większe IPC robi swoje i w grach często jest między R5 1600AF/2600 a R5 3600.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...