Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Zamysłem jest stworzyć sieć serwerów Minecraft, z czasem planujemy rozbudować o inne tryby oraz może inne gry. Aczkolwiek dodam coś od siebie, ja jako właściciel sieci serwerów jestem w stanie zaoferować maszyny dedykowane, różne licencje pod TS'a oraz IPS, z mojej strony także leży reklama która będzie bardzo duża, więcej oczywiście na priv, nie mam zamiaru zdradzać żadnych rzeczy tutaj na forum. Kogo poszukuje? obecnie najważniejszym filarem jakim poszukuje to technik, programista, taka osoba byłaby moją prawą ręką i oczywiście co do kwestii zarobków też ustalimy prywatnie, jedno jest pewne taka osoba za darmo nic nie będzie robić, bo nawet się na to nie zgodzę. Szukam osoby która od całkowicie zera potrafi postawić serwer, napisać każdy system, plugin etc. Dostajesz opisany system w pliku i masz go wykonać. Twoim zadaniem również będą wszelkie sprawy techniczne, aktualizacje, naprawianie błędów. Taka osoba też będzie po prostu właścicielem, głównym administratorem. (Dobrze by było jak byś miał jakieś doświadczenie w tego typu sprawach i to przy większych projektach i większej liczbie online, bo co innego jest przy 50 graczach a co innego przy 500, czy 1k.)

Zapraszam do kontaktu, więcej informacji na GG: 42677091

Szukam tylko zdecydowanych osób, a nie osób które myślą tylko o zarobku. Każdy musi zdawać sobie sprawę z tego że taki projekt nie powstanie w tydzień.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam technika
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...