Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na 53 Lvl Nie Można Zrobić Boja ?

Miklin1209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny...przychodzę znów z problemem.

Mam 53 lvl na serverze Onyks dziś chciałem sobie bojowca z racji tego że nie był mi wcześniej potrzebny bo konto tylko do expienia na sprzedanie...idę do stajennego i przywołuję konia...koń jest zdechły więc przywróciłem go do życia i znów chciałem włączyć misje...miałem 10 lvl konia więc klikam na opcję stajenny i otrzymuję komunikat: "Twój koń nie potrzebuje już treningu.Postaraj się zdobyć Księgę Wojskowego Konia" i tak cały czas.

Dobrze wiec,kupiłem księgę przychodzę do stajennego,klikam na stajenny i znów ten sam komunikat.

Wie ktoś o co chodzi ? na 50+ lvl nie można robić leveli konia ? zostanę ze zwykłym koniem ? Pisać do supportu ?

Oczekuję pomocy :) Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak Up źle klikasz ... sorki za spam

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Właśnie nie wiem , ja odpisałem jako 2 [nie widziałem tego co wcześniej odpisał , chyba miał co innego i edytował] , a reszta to nabicie postów.

@Zamknijcie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale na bojowca to nie jest chyba księga tylko jakoś inaczej się to nazywa.Może księga opancerzenia konia...

Zresztą sprawdź czy masz medal.

Jak masz złą księgę to dlatego.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Cholera...mam medal,pisze że księga wojskowego konia,też mam.Opanowanie konia czy tam opancerzenie (tak,ta księga do przywoływania bojowca) także jest w moim ekwipunku.

Kiedy próbuję przywołać konia tymi księgami mam komunikat żeby do przywoływania zwykłego konia używać zdjęcia konia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

idz bez medalu, [potem pogodaja tak zebys mial misje zdobyj medal, wez medal np z depo i tyle :P mozesz robic wtedy pisze "ulepsz konia" pomoglem daj +

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...