Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy programisty i sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebny Programista!

Oferujemy:
- Praca przy stabilnym serwerze dedykowanym wraz z dojrzałą administracją 18+
- Dobre miejsce do zwiększania swoich umiejętności.
- Community złożone z 700 osób!
- Praca razem z doświadczonym zespołem który podchodzi do sprawy profesjonalnie!
- Wynagrodzenie zależnie od potrzeb oraz umiejętności, chętnie przygarnę kogoś na stałe na wysokie stanowisko!
- Projekt nieustannie rozwijany, więc możliwości jest wiele i wieże że się wam spodoba praca na serwerze SkyAdventure.

Oczekuję:
- Aktywności! Jest to dla mnie najważniejsza rzecz jaką będę od was wymagał.
- Kreatywności
- Motywacji
- Podejścia do sprawy poważnie
- Oraz przede wszystkim umiejętności edytowania / tworzenia własnych skryptów jeżeli będzie taka potrzeba.

Sponsor

Oferujemy:
- Głównie tego co zostało wypisane powyżej
- Praca w miłej atmosferze 
- Wygodną, wysoko postawioną posadę.

Oczekuję:
- Wsparcia finansowego do promocji serwera tylko i wyłącznie za resztę płacę sam, nie ma z tym kłopotu.
- Aktywności
- Osoby która potrafi zarządzać Community.
- Osoby dojrzałej chętnej do pracy, ogólnej pomocy przy reklamie serwera.

PS: Serwer działa i oficjalnie wystartował dziś 01.05.2020 o godzinie 16:00 jest to świeżutki serwer więc myślę że z grubsza was zainteresowałem.
Programistów, sponsorów chętnie przyjmę kilku nie musi to być jedna osoba, to też zależy jak się dogadamy.

KONTAKT

Możecie napisać do mnie wiadomość prywatną tutaj! Aczkolwiek sprawdzam forum maksymalnie 2 razy dziennie w losowych godzinach więc ciężko mi powiedzieć.
O każdej porze dnia i połowy nocy 😄 znajdziecię mnie na DISCORDZIE, gdzie głównie przesiaduję i odpisuję zawszę! 
Bardzo proszę abyście napisali do mnie PW że jesteście z MPC forum wtedy będę dokładnie wiedział o co chodzi Pozdrawiam i z góry dziękuje 🙂 

DISCORD: https://discord.gg/xatZm9X
Discord INVITE: ! ARooG#2640

Reklamamcraft.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukujemy programisty i sponsora
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...