Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Bfh

maxxim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym prosić o pomoc z BFH.

Opis problemu:

Kiedy ściągłem najnowszy path co BFH gra przestała mi działać.Usunąłem grę i ponownie ściągłem grę i jest ten sam problem.Gdy duszę "play now" wyskakuję mi okienko i gra zaczyna się ładować kiedy pasek zostanie załadowany okienko się wyłącza i cisza.Prosiłbym o szybką pomoc.Z góry dziękuje za pomoc.

Proszę o usunięcie Tematu.Problem jest opisany w temacie pytania i problemy

Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam problem.

Włączam BFH na Mozilli updatuje i klikam "PLAY NOW" ładuje się ...a gdy skończy się ładowanie to nic się nie dzieje cisza, pfff... nawet błędu żadnego nic... Ktoś wie co to może być?? Na explorerze próbowałem też nic.

U moich kumpli działa normalnie ...

Mam Win xp jak coś.

Edytowane przez Klaus aka Black
Poprawa błędów. Następnym razem sie staraj pisac po polsku...

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

No to i ja dołącze się do grona też mam ten problem napisałem w pytania, problemy, prośby ale nikt nieodpowiedział bo nikt tam niezagląda a jak sie napisze nowy temat to odrazu wpada w oko.Szukałem w necie i znalazłem na stronie CDA odpowiedż ale mi i tak gówno dało pisali tam że trzeba mieć WINHTTP.dll. to chyba jakiś sterownik ale to mi nic niedało jagby co to ten plik trzeba dodać do folderu system w folderze windows a konkretniej C:\WINDOWS\SYSTEM32. ściągnąć go można z http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?winhttp . jeszcze można zastosować NetFramwork ale też mi nic niedał i niewiem co zrobić poczekam se chyba aż naprawie kompa drugiego.

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...