Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam rekomendacje CS:GO - trust factor boost

yacht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.4648407558adb6c410fee186d428e37b.png

Opis:

Przedmiotem tej aukcji jest 50 kompletnych rekomendacji dla twojego profilu w grze Counter-Strike: Global Offensive.

Rekomendacje dodawane są z moich kont steam z CS:GO na tej samej zasadzie co otrzymywanie rekomendacji od znajomych podczas gry jednak odbywa się to automatycznie przy pomocy botów.

Nie musisz nic robić. Po zakupie wysyłasz tylko link do profilu i wchodzisz na wyznaczony przeze mnie serwer.

Nie możesz dostać za to VAC bana.

Nawet jeśli nie posiadasz konta prime to pochwały zwiększają twój czynnik zaufania (Trust Factor), dzięki któremu możesz grać mm bez obawy, że trafisz na cheatera.

UWAGA!

Po wysłaniu rekomendacji NIE MAM MOŻLIWOŚCI cofnięcia ich, więc po dodaniu nie odpowiadam za nie!

Jest to własność firmy Valve tak jak skiny i inne przedmioty w grze.

Cena:

50 - 1,45 zł ---- 100 - 3 zł

150 - 4 zł ---- 200 - 7 zł

300 - 10 zł ---- 400 - 13 zł

500 - 15 zł ---- 600 - 17 zł

700 - 20 zł ---- 800 - 24 zł

900 - 32 zł ---- 1000 - 40 zł

W celu kupna większych ilości 1.000-25.000 bądź więcej skontaktuj się ze mną na steamie.

Płatność: Allegro, paysafecard

Kontakt: allegro, steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199052235466/

https://allegrolokalnie.pl/oferta/cs-go-50-rekomendacji-pochwal-trust-factor-boost

• Aive zmienił(a) tytuł na Sprzedam rekomendacje CS:GO - trust factor boost
Opublikowano
5 godzin temu, Wefaj napisał:

Na jakiej zasadzie to działa?

Rekomendacje dodawane są z moich kont steam z CS:GO na tej samej zasadzie co otrzymywanie rekomendacji od znajomych podczas gry jednak odbywa się to automatycznie przy pomocy botów. Nie musisz nic robić. Po zakupie wysyłasz tylko link do profilu i wchodzisz na wyznaczony przeze mnie serwer.
Nawet jeśli nie posiadasz konta prime to pochwały zwiększają twój czynnik zaufania (Trust Factor), dzięki któremu możesz grać mm bez obawy, że trafisz na cheatera.