Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fala banów na Amicicia

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załapaliście się pod ten ban hammer, ogólnie to pobanowali mi sklepiki gdzie miałem śmieci lub 1-2kk. Konto 86 + buff 75 nadal nie zbanowany. Zostawili mi tez sklep z trutą +9. Ogólnie bardzo wkurwiający ban wave zbanowali mi konto gdzie miałem hlvl ulepszacze xD

xD

Opublikowano

Ban pewnie za haxy i zdziwienie. Sam posiadam kilkadziesiąt kont i na żadnym bana nie dostałem. 

Na przyszłość graj fair to bana nie będzie. 😉

Opublikowano

Ty albo specjalnie to robisz albo serio twoja osobowość ma bardzo dziwny styl bycia.

Przewiń swoje posty do tyłu o parę tygodni....Ty o niczym innym nie piszesz jak o zarobku na hakach,czy ten bot działa czy nie.

Teraz się dziwisz czemu lecą bany?.Podejrzewam że te główne postacie też polecą 🙂,Baa mam taką nadzieje 🙂

• Aive zmienił(a) tytuł na Fala banów na Amicicia
Opublikowano

W przeszłości wyłapałem bany wiele razy, jakoś zdziwiony nie byłem specjalnie bo grałem na haxach. Od kilku lat nawet tego badziewia nie mam na kompie, od tamtego czasu żadnego bana, po za tym sprawdź datę postów ponad 7 lat temu ostatni. 😉

Sprawa jest prosta jeżeli ktoś dostał bana od CB odwołania nie ma, wiem, że wcześniej dawali ubany bo ponoć nie był dopracowany. Teraz to ich super narzędzie do walki z haxami, tylko w dalszym ciągu w ciul botów, a w m1 co byś nie wyrzucił, nawet nie zdąży wypaść na ziemię i już znika. 

Metin to od samego początku wymagał dużo cierpliwość, a gf dodatkowo utrudnia, także pozdro dla tych dzielnych wojów co grają w tych trudnych czasach. 😂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...