Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3+CUSTOM][x800] DEMON-MU

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, kopiujeitemy napisał:

ale dodawanie po 50k crd i socketow grzesiowi jest w porzadku rozumiem?

Ktos ci bajeczek naopowiadal, a moze taki ss jak z forum, gdzie ladnie przerobiliscie opcje kupienia rejestracji na CS, dziecinada i tyle. 

Nie mam zamiaruu z toba rozmawiac, widzialem ta twoja wczorajsza przerobke, jezeli ja tylko spotkam, bo nie zdazylem ss zrobic, a szkoda to sprawa trafi gdzie indziej. Chociaz poprosze admina forum moze z twojego edytowanego posta da sie to jeszcze wyciagnac, twojego czy betleya nie ma znaczenia to pewnie jedno i to samo konto. Tak jak pisalem zrob cos swojego bedziesz mogl robic co chcesz i nikogo to nie bedzie interesowalo tym bardziej mnie.

13 minut temu, DawcaDonejta napisał:

Nie odpowiedziałeś na praktycznie żaden zarzut... Jak zwykle wymijające odpowiedzi nie na temat. Zgłaszałem od dawien dawna sporą ilość bugów za którą nic nie dostałem, więc o czym Ty mówisz? Zacytuje może tylko jak nagradzasz niektóre osoby... 

"5k ci ogarne zaraz

ok dodane

to 25k zostanie

jutro ci cos rzuce" 

Jakież to potężne bugi musi zgłaszać ta osoba skoro co edycję dostaje po kilkadziesiąt tysięcy kredytów?

Bardzo ciekawe ze nic nie dostales, a patrz nawet na tej edycji ludzie dostali za pomoc credity, ba nawet vipy i to sporo ludzi, wiesz nie wiem nawet kim jestes wiec nie bede sie wypowiadal co zglaszales, bo kogos takiego jak DawcaDonejta nie znam. 

Aha dodam jeszcze jedno ja nie kieruje tego do calej gildii Cannabis, bo sa tam fajne i spoko osoby, ale jak wszedzie znajda sie tacy co popsuja kazda opinie kazdemu.

Skoczylem z wami dyskusje. Gdyby nie bany nawet byscie tutaj nie napisali, no ale pewnie byly niesluszne 😉 A  to czy gra 300 czy 20 osob to tylko moja sprawa, moze grac i 5 osob i szczerze nie powinno was to interesowac.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Samo to, że pewnie rzeczy można wykorzystywać na każdej edycji woga i demona świadczy o tym jak wiele nie wiesz o swoim serwerze.

Te "bajeczki" to opowiada właśnie osoba, która te kredyty co edycje dostaje. Bonusowo nieraz chwalił się ss-ami z Waszych rozmów. "Brakuje Ci orba na bk?" "masz już w depo". Myślisz, że od kogo wiemy o sprzedawanych na lewo kredytach?

Opublikowano
4 minuty temu, DawcaDonejta napisał:

Samo to, że pewnie rzeczy można wykorzystywać na każdej edycji woga i demona świadczy o tym jak wiele nie wiesz o swoim serwerze.

Te "bajeczki" to opowiada właśnie osoba, która te kredyty co edycje dostaje. Bonusowo nieraz chwalił się ss-ami z Waszych rozmów. "Brakuje Ci orba na bk?" "masz już w depo". Myślisz, że od kogo wiemy o sprzedawanych na lewo kredytach?

Moze dlatego ze nigdy nie szukalem oszustwa w grze jak tak jak wy 😉 Widac jestes pro mozesz byc z tego dumny. Dopisz sobie do CV przyda sie.

Nigdzie nie napisalem ze wiem wszystko, bo tego chyba nikt nie wie.

Opublikowano

Może dlatego, że się pojawiasz w grze raz na edycję? Może dlatego, że przez dodawanie niektórym po 60k kredytów co edycję psujesz rynek? Może dlatego, że nie warto Ci nic zgłaszać, bo albo się tym nie zainteresujesz, albo powiesz, że visual/tak ma być? Jaki jest Twój stosunek do ludzi lecących na speed hacku? Przecież udowodniłeś, że wszystko możesz sprawdzić w logach... Wszystko Ci trzeba pod nos podstawić, i jeszcze wskazać paluszkiem gdzie masz na ekranie popatrzeć bo inaczej nie wiesz co się tam dzieje...

Opublikowano

najprostszych zmian takich jak delay w zmianie Gens nie umiesz zmienić, nie ma nawet próby podjęcia tematu, jest tylko "nie da się"

Opublikowano
9 minut temu, DawcaDonejta napisał:

Może dlatego, że się pojawiasz w grze raz na edycję? Może dlatego, że przez dodawanie niektórym po 60k kredytów co edycję psujesz rynek? Może dlatego, że nie warto Ci nic zgłaszać, bo albo się tym nie zainteresujesz, albo powiesz, że visual/tak ma być? Jaki jest Twój stosunek do ludzi lecących na speed hacku? Przecież udowodniłeś, że wszystko możesz sprawdzić w logach... Wszystko Ci trzeba pod nos podstawić, i jeszcze wskazać paluszkiem gdzie masz na ekranie popatrzeć bo inaczej nie wiesz co się tam dzieje...

Zglaszasz SH i pokazujesz jak padasz a nawet nie potrafisz najechac kursorem na postac zeby bylo widac nick, fakt pisalo po lewo ze cie zabil no i przez to ze nie spojrzalem i zbanowalem 5 minut pozniej stwarzasz taki problem? Nigdy niczego nie przeoczyles? Jestes takim perfekcjonista? Zreszta chyba tak skoro i tak wiesz lepiej.

6 minut temu, kubuaqJG napisał:

najprostszych zmian takich jak delay w zmianie Gens nie umiesz zmienić, nie ma nawet próby podjęcia tematu, jest tylko "nie da się"

Bo sie nie da 😉 Moze wy potraficie wiecej niz wydawca plikow 😉 To na potwierdzenie ze nie gadam bzdur kto zna osobe wie kto to 🙂

Prosba o dodanie konfigu napisana 29 kwietnia jak tylko zaczeliscie o tym pisac. Luis wydaje updaty co kilka miesiecy 😉

gens.png

Opublikowano

Bardzo sprawnie omijasz temat swojego przyjaciela i wszelkich krzywych akcji z nim związanych. Tak jestem perfekcjonistą, jak coś robię, to dobrze, a nie "na odwal się". Chyba mnie z kimś mylisz, to nie ja zgłaszałem.

Opublikowano

12 dni, 0 odpowiedzi, 0 przypomnienia tematu, temat całkiem nieźle pociągnięty 

Dodatki i updaty luis wydaje wedle swojego harmonogramu, a nie ze ktos mu napisze o konfigu i od raki ci cos zrobi.

5 minut temu, DawcaDonejta napisał:

Bardzo sprawnie omijasz temat swojego przyjaciela i wszelkich krzywych akcji z nim związanych. Tak jestem perfekcjonistą, jak coś robię, to dobrze, a nie "na odwal się". Chyba mnie z kimś mylisz, to nie ja zgłaszałem.

Jak mam byc szczery to moge dac kazdemu co chce i ile chce, uwazasz sie za profesjonaliste wiec powinienes to wiedziec. 
Moge dac komus 5k 10k 20k 30k i nic ci do tego serio. 

Tak jak juz pisalem x razy skoro jestescie tacy pewni ze all potraficie najlepiej, polecam zamiast grac na "czyms niedopracowanym", z nic nie wiedzacym, kumplarskim adminem zrobic cos swojego, pokazac ze moge potrafie. Wtedy to wasze podworko i robcie tam co chcecie.

Opublikowano
3 minuty temu, DawcaDonejta napisał:

Właśnie pokazałeś wszystkim jakie praktyki stosujesz na serwerze. @glorasek sam się podsumowałeś. Jeszcze polecam sprawdzić różnicę między słowami perfekcjonista/profesjonalista. 

Pokazalem co moge zrobic 😉 i nikogo nie powinno to interesowac, ciagle probuje ci uswiadomic to ze to moj serwer i moge robic co chce, to nie znaczy ze cos robie. Nie musze nic sprawdzac koncze z wami dyskusje bo nie ma ona sensu to raz, dwa gdyby nie wasze bany nawet byscie tutaj nie napisali 😉 wiec jednak za jakies tam haxy lapie i karam.

Zycze wam powodzenia na innym serwerze.

Daj troche Vendecie, bo Grześkowi dawałeś i 60k na edycję

Tak samo sprzedawalem poty +15 🙂 szkoda pisac koncze dyskusje.

Opublikowano

Napisałeś co możesz robić i co robisz* 

Co do stawiania swojego serwera: Jeżeli czegoś się nie potrafię zrobić dobrze to się za to nie biorę- powinieneś też to rozważyć. Różnica jest taka, że na te krzywe akcje mamy dowody, o czym dobrze wiesz.

P.S. moja postać na demonie wciąż nie ma bana, więc mógłbym tam wciąż grać, ale jak usłyszałem jak to "pewna osoba" zaczęła się chwalić ile to crd nie ma już i jak to będzie jej dodawany set przed cs-em i będzie kosić na cs-ie z chaotica, a Ty i tak nic mu nie zrobisz, to mi się odechciało grać (bo udowodnił, że to prawda).

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 12AM (12:00) Bonus Weekend Boost Event!

1. Experience Normal +25%!
2. Experience Master +25%!
3. 25% more credits for Grand Resets!
4. 25% more credits for donate (payu, paypal, paysafecard)
* bonus credits will be added manually to 12h!

Event end 18 MAY 8AM!

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 2PM (14:00) Bonus Weekend Boost Event!
1. Normal Experience +30%!
2. Master Experience +30%!
3. 30% more credits for Grand Resets!
4. 30% more credits for donate (payu, paypal, paysafecard)

Event end 25 MAY 8AM!

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 9AM (9:00) Bonus Weekend Boost Event!

Event end 1 JUNE 8AM!

Opublikowano

dobra jg twój server esss , w przeciągu 2 tygodni liczba online spadła o 200 . Przypadek ?  nie sądzę :3 ;* 

Opublikowano

NEW PATCH REQUIRED TO GAME!

Download full client or use Launcher system to download latest version!

ChangeLog 30.05.2020:
- Fix ViewPort Bugs                        
- Fix Double Goer Boss not appear                
- Fix Custom Interface in the DoubleGoer Event       
- Fix Custom Interface in the Illusion Temple Event        
- Fix Illusion Temple                    
- Fix Readd command with buffed character status       
- Fix drop Contract (Summon) without GSCS

Opublikowano

Siemano! Gram na tym serie już 2 edycje, specjalnie założyłem konto żeby podzielić się wrażeniami- może kogoś zachęci lub zniechęci do grania. Tak więc:

- serwer typowy Pay2Win- niby socektow oraz wingow 4 lvl nie ma w sklepie (ale są pety zwiększające exp- jevele do wbijania full opcji w exe, jevele do wbijania skilla czy lucka oraz jevele of level- podnoszace lvl itemu o 1- wbija sie jak blessa 100% na + że wejdzie), ale jak mam konkurować z gośćmi którzy na dzień dobry maja sety pvp (+dd+ref+hp) lub FO i po 2 godzinach od startu serwera okupuja vulc i dropia itemy do wingow itp.

- nie ma czegoś takiego jak handel na serwerze- jeśli masz talisman do wingow 4 lvl/ socet/ WebCoin/ Credyty to zrobisz deal jeśli nie to na 99% się nie dogadasz z nikim. Jevele to chyba tylko ozdoba inventory. Całkowicie zwalony balans pod tym względem

- na starcie 380 online po miesiącu ledwo 130. Co najlepsze większość online to postacie do dropu i handlu- grubo jest na serwerze non pvp gdzie już od spotów na devias 2 stoją postacie do dropu których nie można zaatakować- cały serwer non pvp jest zawalony postaciami do dropu.

- MULTIKONTA- czyli to o czym pisałem wyżej. 90% osób które tam gra ma po 5-8 kont- jedno do grania a reszta do dropu. Hitem jest gość którego nicku nie chce tu pisać, przyznał się że gra na 10 kont........ czujecie? 9 kont dropi mu itemy na serwerze non pvp a on biega i expi- teraz sobie wyobraźcie jak ,,normalny,, grac może z kimś taki konkurować. Ja wiem ze multi jest w modzie itp ale może by było wrzucić jakieś ograniczenia do regulaminu- np max 3 konta i by było po sprawie

- od startu serwera nie widziałem ani razu (!) Admina albo GM online.....

- Kolaboracja pomiędzy demonMU a WarOfGlory- serwery startują na zmianę- tzn jeśli jest mało osób online na demonie to za tydzień startuje WOG, jeśli na wog jest lipa z online to za tydzień startuje demon i tak w kółko. Edycje chyba max po 1,5-2 miesiące wiec nie jest to żadne long term. Glory robi sobie pieniążki na głąbach (osobach które płacą pieniądze za DARMOWĄ grę) wpałacajacych kaskę na Credyty i VIPA . 

- Wychodzące brudy- chodzą głody że Admin co edycje przekazuje kolegom (!) CRD na starcie- expia sobie an serwerach vip, potem zdobywają zamek i trzymają za ryj cały serwer.

- Ogólny chlew  na /post: wyzwiska, bydło, mieszanie z błotem którego nikt nie kontroluje (czyt. nie ma GM ani admina)

Kończąc post ifo do Glorego:

- nie jestem z konkurencji

- gram dalej na serwerze- tylko dlatego ze szkoda mi poświęconego czasu- na kolejnej edycji nie zagram

- Dobry pomysł na dojenie kasy- nie mam do Ciebie o to pretensji, ale wypadało by się chociaż przyznać że jest to serwer p2w

Post miał charakter tylko informacyjny- mm nadzieje że pomógł innym w ocenie tego czy opłaca się zaczynać czy nie. 

Opublikowano
Dnia 1.06.2020 o 10:51, Fryt12 napisał:

Siemano! Gram na tym serie już 2 edycje, specjalnie założyłem konto żeby podzielić się wrażeniami- może kogoś zachęci lub zniechęci do grania. Tak więc:

- serwer typowy Pay2Win- niby socektow oraz wingow 4 lvl nie ma w sklepie (ale są pety zwiększające exp- jevele do wbijania full opcji w exe, jevele do wbijania skilla czy lucka oraz jevele of level- podnoszace lvl itemu o 1- wbija sie jak blessa 100% na + że wejdzie), ale jak mam konkurować z gośćmi którzy na dzień dobry maja sety pvp (+dd+ref+hp) lub FO i po 2 godzinach od startu serwera okupuja vulc i dropia itemy do wingow itp.

- nie ma czegoś takiego jak handel na serwerze- jeśli masz talisman do wingow 4 lvl/ socet/ WebCoin/ Credyty to zrobisz deal jeśli nie to na 99% się nie dogadasz z nikim. Jevele to chyba tylko ozdoba inventory. Całkowicie zwalony balans pod tym względem

- na starcie 380 online po miesiącu ledwo 130. Co najlepsze większość online to postacie do dropu i handlu- grubo jest na serwerze non pvp gdzie już od spotów na devias 2 stoją postacie do dropu których nie można zaatakować- cały serwer non pvp jest zawalony postaciami do dropu.

- MULTIKONTA- czyli to o czym pisałem wyżej. 90% osób które tam gra ma po 5-8 kont- jedno do grania a reszta do dropu. Hitem jest gość którego nicku nie chce tu pisać, przyznał się że gra na 10 kont........ czujecie? 9 kont dropi mu itemy na serwerze non pvp a on biega i expi- teraz sobie wyobraźcie jak ,,normalny,, grac może z kimś taki konkurować. Ja wiem ze multi jest w modzie itp ale może by było wrzucić jakieś ograniczenia do regulaminu- np max 3 konta i by było po sprawie

- od startu serwera nie widziałem ani razu (!) Admina albo GM online.....

- Kolaboracja pomiędzy demonMU a WarOfGlory- serwery startują na zmianę- tzn jeśli jest mało osób online na demonie to za tydzień startuje WOG, jeśli na wog jest lipa z online to za tydzień startuje demon i tak w kółko. Edycje chyba max po 1,5-2 miesiące wiec nie jest to żadne long term. Glory robi sobie pieniążki na głąbach (osobach które płacą pieniądze za DARMOWĄ grę) wpałacajacych kaskę na Credyty i VIPA . 

- Wychodzące brudy- chodzą głody że Admin co edycje przekazuje kolegom (!) CRD na starcie- expia sobie an serwerach vip, potem zdobywają zamek i trzymają za ryj cały serwer.

- Ogólny chlew  na /post: wyzwiska, bydło, mieszanie z błotem którego nikt nie kontroluje (czyt. nie ma GM ani admina)

Kończąc post ifo do Glorego:

- nie jestem z konkurencji

- gram dalej na serwerze- tylko dlatego ze szkoda mi poświęconego czasu- na kolejnej edycji nie zagram

- Dobry pomysł na dojenie kasy- nie mam do Ciebie o to pretensji, ale wypadało by się chociaż przyznać że jest to serwer p2w

Post miał charakter tylko informacyjny- mm nadzieje że pomógł innym w ocenie tego czy opłaca się zaczynać czy nie. 

Jest mase osob, ktore nie placa za gre ani centa a maja juz wszystko fulle, za redu czasami jak trafisz dostaniesz set, mozna bardzo szybko sie dorobic, masz bonusowe GRy wiec nawet nie musisz szukac zadnych seedow, talizmanow, itp bo wszystko dostaniesz za Grand resy. A takiego grand resa mozesz zrobic w jeden dzien. Nie neguje tego co napisales, bo pewnie placac ma sie latwiejszy start, tylko potem w pvp to nic nie da, bo i tak trzeba miec te wingi 4lvl, ten set exe i DDI, albo nawet socket, gold fenka, ktos kto sobie kupil tylko exe set bo tylko taki jest, socki sa puste to nic nie zdziala. Cala reszte musi zdobyc. Ciezko teraz o serwery bez donate, bo i nikt tego nie trzyma juz w domu jak xx lat temu. Ja osobiscie widzialalem serwery z duzo bardziej rozbudowana opcja donate, gdzie byly nawet sety socketowe z opcjami, ale to jednemu sie podoba drugiemu nie. Jednego odstrasza donate, drugiego przyciaga, bo nie ma tyle czasu na gre. Mysle ze serwerow jest tyle ze kazdy cos dla siebie znajdzie. Co do multi acc to mozna tylko probowac blokowac w dzisiejszych czasach z marnym skutkiem. Lepsze juz te multi niz sztuczne boty, bo i takie cos niektóre serwery stosuja 😉 boty ktore chodza, expia itp.

NEW EVENT OF FACEBOOK!

Win Wings 4 lvl +Full in draw event!
We draw 3 pairs of Wings!

MORE INFO: CLICK HERE

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 6PM (18:00) Bonus Weekend Boost Event!

Event end 8 JUNE 8AM!

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 7AM (07:00) Bonus Weekend Boost Event!

Event end 15 JUNE 8AM!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 8AM (08:00) Bonus Weekend Boost Event!

Event end 22 JUNE 8AM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...