Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwięki broni

glowid2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne nudzi już was ten sam dźwięk Ak-47, lub m4 itd. Proponuje powrzucać tutaj inne dźwięki np z innych gier, ja postaram się coś poszukać, ale zapraszam do szukania razem ze mną żeby umilić grę.

@edit

znalazłem parę dźwięków, możliwe że są za ciche, ale wystarczy je pogłosić np w Rejestratorze Dźwięku w Start\Programy\Akcesoria\Rozrywka\Rejestrator Dźwięku Dla systemu XP

wystarczy otworzyć któryś z plików wav które ściągnęliście w rejestratorze, następnie któraś zakładka i tam będzie Zwiększ głośność 25%. Klikajcie tyle razy aż uzyskacie pożądaną głośność, potem tylko Zapisz. W Viście się tego nie da zrobić.

A jak wrzucać nowe dźwięki?

Otwieracie folder Warrock\Sound\Weapons i macie nazwy dla poszczegulnych broni. Wybieracie jakiś który chcecie podmienić i zamieniacie.

UWAGA! Wszystko co edytujecie, zróbcie sobie zapas w nowym folderze.

Download: Warrock Sound.rar

Opublikowano

hmm takie tematy były z 1.5k roku temu, był nawet raz polski wr jeżeli sie nie mylę

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

a za takie cos da sie bana dostac ?? < tylko pytam > sry za spam <jesli to spam > chce sie upewnic

HAHAHAHAHA i co admin cieszysz się że dałeś kolejne 20% za sygnature chcesz to zbanuj mam to w du*** zrobie new acc
Opublikowano

@up

oczywiście że nie.

Zrozum: Bana się dostaje tylko w dwóch przypadkach: Jak się ma dupnego hacka i Cię PB wykryje, lub jak ktoś wyśle ticketa z twoją fotką jeśli robisz coś nadprzyrodzonego np, latasz albo skaczesz na 100 metrów(używając hacka)

a takie żeczy jak zmiana dzwięku wystrzzału lub czego innego jest bardzo ale to bardzo mało prawdopodobne!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wiem że były już takie tematy ale co na to poradzę że usunęli?

Opublikowano
@up

oczywiście że nie.

Zrozum: Bana się dostaje tylko w dwóch przypadkach: Jak się ma dupnego hacka i Cię PB wykryje, lub jak ktoś wyśle ticketa z twoją fotką jeśli robisz coś nadprzyrodzonego np, latasz albo skaczesz na 100 metrów(używając hacka)

a takie żeczy jak zmiana dzwięku wystrzzału lub czego innego jest bardzo ale to bardzo mało prawdopodobne!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wiem że były już takie tematy ale co na to poradzę że usunęli?

thc chcialem sie upewnic

HAHAHAHAHA i co admin cieszysz się że dałeś kolejne 20% za sygnature chcesz to zbanuj mam to w du*** zrobie new acc
  • Dodaj nową pozycję...