Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kradzież w cs:go

milki1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostałem oszukany i okradziony na około 800 zł w różnych skinach do cs go (między innymi ak 47 krwawy sport,awp neo noir,usp neo noir) i wiele innych drogich skinów.

Skamer napisał do mnie czy nie chciałbym sprzedać mu skinów za 1000 zł. Zgodziłem się powiedział, że jednocześnie wyśle mu skiny a na mój profil wpłyną pieniądze. zaprosił mnie z rzekomego profilu bota a potem wysłał ofertę którą niestety zaakceptowałem i straciłem wszystko. 

Wiem że zrobiłem głupio ale liczę że odzyskam moje skiny, mam nadzieje że wy też mi pomożecie i zgłosicie tego złodzieja o kradzież dlatego podsyłam jego link do profilu

link do profilu oszusta: https://steamcommunity.com/profiles/76561198289674237

Screenshot_2020-04-15-18-23-04-847_com.valvesoftware.android.steam.community.png

Screenshot_2020-04-15-18-22-55-245_com.valvesoftware.android.steam.community.png

Opublikowano

Widziałeś, co brałeś podczas akceptowania wymiany. Możesz zgłosić na policję, ale jak nie masz jakiejś wymiany korespondencji by potwierdzić, co było obiektem wymiany, to wątpię, że cokolwiek osiągniesz. Samo zgłaszanie z kont, które nie mają historii wymian z tą osobą, nie ma sensu.

Opublikowano

Przykro mi, ale my nic z tym nie możemy zrobić. Jedyne, co możemy Ci podpowiedzieć, to:

1 godzinę temu, Royz napisał:

Możesz zgłosić na policję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...